Brooklyn Beckham ismét a kamera túloldalán remekel!

2016. július 14.
Szerző: Ujvári Viki

A Beckham család talán az egyik leghíresebb família kerek e világon. Ez pedig nem csak a szülők érdeme, hanem nagyon úgy tűnik, hogy itt bizony mindenki megdolgozik a saját maga sikeréért.

Most éppen Brooklynon a sor, hogy újfent öregbítse még egy kicsit családja hírnevét. Az elmúlt időszak modellmunkái után most egyik nagy szerelme - természetesen barátnője Chloe Moretz után-, a fotózás felé veheti ismét az irányt, hivatalos és világsiker gyanús keretek közt.

Olvasd el ezt is!
Nem semmi lehetőséget kapott Brooklyn Beckham, ő fotózta a Burberry legújabb kampányát!

A Burberry-nek nem ez lesz az első együttműködése a családdal hiszen a kisöccs Romeo már nem egyszer modellkedett a brandnek, és bátyja Brooklyn is már kattintgatott a divatháznak kampányt. Most pedig a szépségápolás felé vette az irányt, pontosabban a brit brand parfümjeit népszerűsítő fotókért felel.

Nagyon úgy tűnik, hogy a fiatalúr bár még csak 17 éves, már határozott elképzelése van a jövőjét illetően, és egy percig sem szeretne szülei árnyékában élni. Ezzel pedig nincs semmi gond, hiszen a szunnyadó tehetséget bűn lenne elvesztegetni! Mi pedig már alig várjuk a folytatást!

A modellek is még kezdőnek mondhatók a szakmában, de érdemes nevüket már most megjegyezni: Ben Rees, Lewis Helim, Todd Dorigo, Eliza Thomas, Liv Mason Pearson, Maddie Demaine, Carvell Conduah és Harry Pourdjis. Hiszen sosem lehet tudni, hogy melyikükben lappang az a divat-faktor, amivel könnyen világsikert futhat be.

Még több fotót a galériában nézegethetsz!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép

Neked tetszenek az elkészült képek?