Édeshármas? Ezért borult ki Brad Pittre Angelina Jolie

2016. július 8.
Szerző: Kálmán Zsófi

Bennfentesek szerint csúnyán összeveszett Angelina Jolie és Brad Pitt. A vita egy másik nő miatt alakult ki. De kiről is van szó?

Újra erősödni látszik az Angelina Jolie-Brad Pitt-Jennifer Aniston trió. Bizony, Jennifer Aniston! A sztárpár a volt ex-feleség miatt balhézik, ugyanis kiderült, hogy Brad nemrég felhívta volt szerelmét, ráadásul Angie háta mögött. A színésznő nagyon kiakadt, pedig a részletek fényében, inkább tűnik egy hisztis hárpiának.

A nevető hatamadik?

És miért hívta fel Brad az exét? Részvétét szerette volna nyilvánítani, hiszen Jen édesanyja sajnos a közelmúltban hunyt el, de ebből az igazán emberi gesztusból Angie csak annyit tudott kihozni, hogy férje a háta mögött telefonálgat a volt feleségével.

Nem titok, hogy ennyi idő után sem nyugszanak a kedélyek a hollywoodi édeshármas között, pedig hány éve már annak, hogy Angelina Jolie lecsapta Jennifer Aniston kezéről Brad Pittet? 11! "Angie legnagyobb félelme mégis az, hogy egyszer beleesik a saját csapdájába, és férje Jen karjaiban köt ki: "Hallotta, hogy Aniston és Justin Theroux házassága megingott, és ezért akarja világossá tenni mindenki számára, hogy Brad az övé, egyedül az övé." - nyilatkozta egy közeli barát a lapnak.