Érzékeny kényeztetés: Szépülj a gyógyszertárból, íme pár csodafegyver!

2016. július 8.
Szerző: InStyle

Sokat utazol, nyaralni, esetleg fesztiválozni indulsz? A pakolásnál mindig jól jönnek a praktikus, többfunkciós sminkek és a mini kiszerelésű test- és arcápoló készítmények, amelyek nem foglalják el a táskádban az összes helyet és igazán hasznukat veheted. Összegyűjtöttük azokat a kedvenceinket, amelyeket kizárólag csak gyógyszertárakban tudsz megvásárolni.

1. Uniszex tusfürdő

Ha a szerelmeddel mentek nyaralni, miért ne vihetnétek tusfürdőből olyat, amit mind a ketten használhattok? Az Eucerin újdonsága például minden bőrtípusra ideális, szárító hatás nélkül, kíméletesen, de alaposan tisztít.

Eucerin, Aquaporin, tusfürdő, 4990 Ft, eucerin.hu

2. Bőrszépítő szárazolaj

Sok újdonságot kipróbáltunk ebben a kategóriában, de továbbra is az ikonikus Nuxe maradt a kedvencünk. Használhatod az arcápolóként, a hajvégek táplálására, vagy a test hidratálására. 97,8%-ban természetes formulája 6 értékes növényi olaj egyedi kombinációjának köszönheti hatékonyságát, ezek: makadámdió, mogyoró, borágó, mandula, kamélia és orbáncfű.

Nuxe, Huile Prodigieuse, száraz olaj, 100 ml, 6690 Ft, kizárólag kiemelt gyógyszertárakban kapható

3. Egyszer használatos arcmaszkok

Pont a nyaralást hagynád ki, amikor igazán van időd szépülni? Vigyél magaddal ezekből az egyszer használatos maszkokból a nyaralásodra és térj haza királynőként.

Vichy, hámlasztó és pórustisztító maszk, 999 Ft/db, vichy.hu

4. Smink és napvédő egyben

Rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik ez a kompakt púder, amiért különösen szeretjük. Kezdjük az elejéről. Érzékeny bőrre is kiváló napvédő, mert 100%-ban csak ásványi szűrőket tartalmaz. Tehát ha kémiai szűrőkre általában érzékeny a bőröd, ne is keress tovább. Ezen felül prímán elfedi az apróbb pigment rendellenességeket, bőrhibákat is és szerencsére két színben kapható. Végül, de nem utolsósorban, annyira de annyira praktikus a kompakt kiszerelés, nem győzünk elég hálásak lenni érte.

Bioderma, Photoderm MAX Kompakt púder, SPF50+, 6085 Ft, bioderma.hu

5. Utazó csomagok

A patikákban most négyféle bőrtípusra összeállított Vichy csomagok közül válogathatsz. A bőrtípusodnak megfelelő arckrém, szérum és éjszakai krém mellett mindegyik csomagban találsz egy termálvíz spray-t, egy micellás lemosót, valamint egy napvédő tej és egy energizáló sampon mintát.

Vichy, utazó csomagok, 1499 Ft, vichy.hu Kizárólag gyógyszertárakban kapható

6. Mini micellás lemosó

A nyarlalásod alatt sem akarsz lemondani az ultra hatékony micellás lemosódról? Jó hírünk van! A La Roche-Posay most előállt egy 100 ml-es, azaz kézipoggyászban is nyugodtan szállítható verzióval.

La Roche-Posay, micellás lemosó, 100 ml, 1399 Ft, larocheposay.hu