Jennifer Aniston fogyókúrázik, hogy ne nézzék terhesnek? - Friss képek a sztárról!

2016. június 30.
Szerző: Kálmán Zsófi

Pár hét alatt ledobta az összes, amúgy nem létező súlyfeleslegét Jennifer Aniston. Úgy tűnik, a sztárral még a farmerje sem tudja felvenni a versenyt, nézd csak!

Még a hónap elején a szemfüles In Touch Weekly robbantotta a hírt: Jennifer Aniston 47 évesen végre az első gyermekét várja. De mielőtt bárki kibonthatta volna a jó régóta behűtött pezsgőt, megérkezett a hivatalos cáfolat, és egy fél világ hördült fel újra a hatalmas hoaxon. Ez van, Jennifer kerekedő pocakját maximum egy kiadós ebédnek köszönheti.

Természetesen sokan szeretnék már látni a színésznőt anyuka szerepben (köztük mi is), de most komolyan, melyikünk nem nézett már ki így egy lángos után a Balcsi parton? Mégis Jennifer az a sztár, akinek a terhességéről szóló pletykák már több tucatszor kaptak szárnyra.

Innen már érthető, hogy miért is viselik meg annyira a havonta megjelenő konspirációk, paparazzik és nyilatkozó közeli barátok. Már csak azért is, mert a színésznő sem titkolja, hogy szerelmével, Justin Theroux-al tényleg nagyon vágynak egy kisbabára.

És ezek a pletykák az ő kapcsolatuknak sem tesznek jót, sőt valószínűleg pont az ilyen helyzetekben a legrosszabb, hogy mindenki a babaprojekteden rugózik. Szóval a bahamai nyaraláson lőtt fotók óta, Jennifer egyre csak fogy, hogy elejét vegye az alaptalan híreszteléseknek. Ez bizonyítják a tegnap készült képek is!

Olvasd el ezt is!
Emlékszel még Emma babára a Jóbarátokból? Így néz ki most - FOTÓK