Előtte-utána: 9 sztárpélda arra, hogy mennyit számít a tökéletes szemöldök

2016. április 4.
Szerző: Kálmán Zsófi

Hosszú utat jártunk be a cérnavékony, kiborotvált szemöldöktől, a ma annyira népszerű dús fazonig. Sokan még mindig próbáljuk visszanöveszteni az elhagyott szálakat és természetes formát. Hogy megéri-e a küzdelem? Íme!

1. Gwen Stefani

Gwen össze sem hasonlítható régi önmagával. Az extravagáns megjelenés valahol megmaradt, de mind ezt ma már sokkal ízlésesebben és fogyaszthatóbban tálalja a nyilvánosságnak. Ez a szemöldökborzalom a No Doubt Return of Saturn című lemeze alatt élte virágkorát.

2. Jessica Alba

Azt nem mondjuk, hogy Jessica nem volt jó nő a stíluskatasztrófa idején, de minden csak viszonyítás kérdése. És mint látható, volt hova feltornáznia magát - mondjuk így már tuti soha nem fogunk felérni hozzá. Köszi Jessica Alba és a szemöldök-stylistok!

tökéletes szemöldök

3. Adele

4. Drew Barrymore

Nemrég végig vettük Drew teljes stílusevolúcióját, de most álljunk meg egy kicsit szemöldökénél. Már ami maradt belőle. A színésznő egyfajta úttörője volt a ceruzával berajzolt szemöldöknek, szerencsére mára már sokkal természetesebb példát mutat a nőknek.

tökéletes szemöldök
Olvasd el ezt is!
Nem hiszed? Ennyit számít a szemöldököd formája

5. Christina Aguilera

6. Megan Fox

Megan szemöldöke is kicsit feljebb csúszott egy időben a kelleténél, pedig a természetesen szépség neki is jobban áll. Mondjuk kinek nem?

7. Cara Delevingne

A szupermodell, akitől az egész szemöldökforradalom indult. Azt hiszed Cara a kezdetektől fogva az extradús fazonra esküdött? Az igaz, hogy soha nem szedte cérnavékonyra a szemöldökét, de azért az utóbbi években jócskán rájátszik az általa megteremtett trendre.

tökéletes szemöldök

8. Angelina Jolie

9. Kendall Jenner

Oké, talán Kendall ebben az esetben nem saját akaratából váltott erre a színre, és csupán egy Marc Jacobs divatbemutató erejéig volt szőke a szemöldöke. Egy ilyen drasztikus pillanatot nem tudtunk kihagyni a listáról!

tökéletes szemöldök
Olvasd el ezt is!
8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront