Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

2016. január 15.
Szerző: Kálmán Zsófi

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Ha pár percig barangolhatnánk Katalin gardróbjában, minden bizonnyal igazi "drágakövekre" bukkannánk, és most nem csak az ékszerekre gondolunk. Lóg a fogason rengeteg McQueen, ez biztos, de köztudott, hogy a kisebb angol tervezők munkáit is előnyben részesíti a hercegné. Ő a brit divatipar nagykövete, és minden alakommal elképesztő tudatossággal választ a hazai dizájnerek munkái közül.

Ilyen volt például az az alakalom, mikor ottawai látogatása során, Erdem Moralioglu, a kanadai születésű angol tervező kreációját viselte. Pártfogásával pillanatok alatt válnak - számunkra ismeretlen - divatházak a figyelem középpontjává. Mert Katalin imádja a szép dolgokat, és amire ő leteszi a voksát, abban mi is biztosan hercegnőnek érezhetjük magunkat!

1. Alexander McQueen

Kezdjük a hercegnő elsőszámú kedvencével. A McQueen divatház mostani kreatív igazgatója, Sarah Burton és Katalin szó szerint rajonganak egymásért. Erről árulkodik lenyűgöző csipke menyasszonyi ruhája is, és az a megszámlálhatatlan McQueen kreáció, ami a hercegné gardróbjában megtalálható. Sarah szerint tökéletes köztük az összhang, hiszen a divatházra jellemző extrémitást és drámaiságot, Katalin finom, lágy személyisége tökéletesen kiegészíti. Minden alaklommal, mikor ketten együttműködtek, a végeredmény káprázatos volt.

2. Reiss

Amikor hercegné 2011-ben találkozott Obamával, a Reiss divatház Shola elnevezésű kreációját viselte. Milyen hatással volt ez a Reiss eladásaira? "Miután megjelentek a képek a találkozóról, olyan érdeklődés volt az oldalunkon, hogy összeomlott a rendszer." - mondta David Reiss, a márka alapítója és ügyvezető igazgatója. "A Shola minden darabja azonnal elkelt online, amint vissza tudtuk állítani a webshopt." De nem ez az egyetlen Reiss darab Katalin szekrényében, hiszen nagyon közel állnak hozzá a divatház klasszikus szabású ruhái, beleértve a Nannette és a Trina kreációkat, amik már mind megtapasztalhatták a "Kate hatást.".

3. L.K. Bennett

Ó, azok a pasztell csodák! Katalin védjegyévé vált a cipőmárka, aminek finom eleganciája tökéletesen passzol a stílusához. Mégis minden hivatalos eseményen új darabban jelenik meg, szóval arra következtetünk, hogy tetemes mennyiségű L.K. Bennett magassarkú lehet a tulajdonában.

4. Zara

Bizony, Kate Middleton teljesen elégedett az ismert fast fashion hálózat kínálatával. Főleg a cég blúzai és blézerei landoltak a szekrényében. De nem csak a palotai falai között vállalja fel az olcsóbb darabokat - az egyik legkedvesebb vörös szőnyeges momentumunk az volt, mikor egy szuperdrága Roland Mouret ruhához párosított egy 8 ezer forintos statement nyakláncot. Ki mondta, hogy a koronázási ékszereknél nincs jobb?

5. Temperley London

Mindkét Middleton lány rajong Alice Temperley munkáiért, ahogy a tervező is szívesen teljesíti kívánságaikat. Bár úgy sejtjük, ez kötelessége egy angol tervezőnek. Pippának a divatbemutatók alkalmával bérelt helye van az első sorban. "Kate ragyogó nagykövete a brit divatnak, gyakran látogat el hozzám, és viseli a ruháinkat, legyen szó vörös szőnyeges-, vagy egy könnyed nappali eseményről." - nyilatkozta Alice.

6. Jenny Packham

7. Le Chameau


8. Mulberry

9. Emilia Wickstead

10. Issa London

11. J Brand

12. Aquatalia

13. Erdem

14. Jimmy Choo


15. Beulah

16. Max Mara

17. Burberry

18. Diane Von Furstenberg

Olvasd el ezt is!
5 stílustipp, amivel drágábbnak tűnik az outfited