Forevermark - A Diamond is Forever - Február 8-tól már a Jutánál is!

2016. február 11.
Szerző: Promóció

A De Beers több mint 125 éve megtalálta a természet csodáját a gyémántot...


A páratlan örökség révén, amit több mint egy százada felhalmoztak, a csoport ma is a világ vezető gyémánt cége, páratlan szakértelemmel, kutatással és bányászattal.


A De Beers gyémántgyűrű márkája a Forevermark, csodálatos darabokkal kápráztatja el a világot.
A gyémánt természetes szépség és ragyogás, a szikrázó gyémántgyűrűn robban a fény, elvarázsol minden kézmozdulatot. A természetnek ez a kiemelt alkotása generációkon át a legszebb ajándék, esküvői gyűrű, és családi érték. A márka nagy ékszerkollekciói dizájn remekművek. A gyémánt kiemeli a nőiességet, erőt és nyugalmat áraszt.

Engagement Ring --- Image by � Imagemore Co., Ltd./Corbis


A Forevermark gyémántok február elsejétől már a Jutában is kaphatók.
A Forevermark gyémánt márka maga a kézzel válogatott szépség és ritkaság. A Forevermark gyémántjai legitim forrásból származnak, gondosan válogatott darabokból készülnek. A márka szigorúan tartja az üzleti, környezetvédelmi és szociális normákat.
A De Beers vezető tervezője, Hollie Bonneyille szerint a tervezés egy érzelmi utazás. A természet által inspirált projektek mindegyike más, de a kiindulópont a természet és a gyémánt. Hollie Bonneyille szerint az ékszertervezésnél a nő áll a középpontban, a nő a múzsa. A gyémánt ékszer érzéki és dinamikus.
A Forevermark kifejlesztett egy szabadalmaztatott eredetiséget igazoló tanúsítványt, és egy szabad szemmel nem látható rézkarcot, egy számot is tesz minden egyes gyémántba, ami bizonyítja az ékszer egyediségét.
A Diamond for ever
www.jutakft.hu