Büszkeség: Magyar énekesnő az Intimissimi arca - VIDEÓ

2015. december 1.
Szerző: InStyle

Idén nyáron mi is beszámoltunk arról, hogy az Intimissimi végre nem modelleket keres legújabb kampányához, hanem igazi nőket. A cikk végén azt írtuk, hogy szívből reméljük, hogy egy magyar lány lesz a boldog nyertes.


Így váljon valóra minden kívánságunk - írhatnánk stílusosan: az Intimissimi #ImAStory Instagram versenyén ugyanis egy magyar énekesnő, Korbucz Sonya is a nyolc boldog győztes közé jutott. Sonyát az InStyle-ból is ismerhetitek, hiszen tavaly bemutattuk már őt nektek a magazinban egy azóta is a kedvenc anyagaink között számon tartott beauty sorozatban. Sonya egyébként sokat sejtetően már ott volt az Intimissimi őszi veronai show-ján is, erről itt olvashattok bővebben.
A nyolc győztes között egyébként Sonyán kívül egy lengyel, egy spanyol, egy olasz, egy orosz, egy Lipari-szigeteken élő olasz, egy portugál és egy bécsi lány van. Sonya az alábbi videóinterjúban mesél az Intimissiminek arról, hogy kicsoda ő és miért is lehet a története inspiráló mások számára. Szívből gratulálunk, Sonya!

Kiderült: Ennyi pénzt keresett eddig Axente Vanessa a modellkedéssel.