Vigyázat, leárazás! 7 hiba, amit nem árt elkerülni

2015. június 23.
Szerző: InStyle

A nagy nyári leárazások idején nem árt, ha megfogadsz pár tanácsod, mielőtt felelőtlen költekezésbe kezdenél.

1. Létezik szerelem első látásra!


Ha egy darab megtetszik, és biztos vagy benne, hogy hordani fogod, ne hezitálj, vedd meg! Viszont ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább hagyd a boltban, nehogy otthon bánd meg.


2. Ami leértékelt, az mindig gyanús


Bizony, nem árt kétszer megnézni a kiválasztott ruhát, nehogy ki legyen lyukadva, félre legyen szabva, vagy más hibája legyen. Fontos az elővigyázatosság.


3. Ne vásárolj céltalanul!


A bevásárlólisták nem csak a szupermarketekben jönnek jól. Fontos, hogy tudd, mire van szükéged, és mire akarsz lecsapni pusztán azért, mert le van értékelve.


4. A méret a lényeg


Ne vegyél meg olyan leértékelt darabot, ami szűk rád, mondván, hogy majd belefogysz. Előfordulhat, hogy nem sikerül súlyt veszítened, a ruha pedig a gardróbodban fog porosodni.


5. Emlékezz a hibáidra!


Mielőtt a kasszához sétálnál a kiválasztott darabbal, nem árt, ha felidézed korábbi shoppingolási baklövéseidet, nehogy megismételd a hibát.


6. Az internetes vásárlás veszélyes is lehet


Online sokszor meggondolatlanabbul vásárolunk. Hiszen csak két kattintásról van szó. Először a kívánságlistádba tedd be a kiszemelt darabot, és aludj rá egyet.


7. Cipőmánia



A legveszélyesebb pont a lábbelik vásárlása. Itt különösen fontos az átgondoltság, ugyanis a boltban nem tudod kideríteni, mennyire fogja szorítani a lábad a stílusos, de sokszor fájdalmas sarok.