Ilyen volt: A Burberry show képekben

2013. szeptember 17.
Szerző: admin

Pazar körítéssel, a londoni Hyde Parkban mutatta be legújabb, 2014-es tavasz-nyári kollekcióját a Burberry a londoni divathéten. Képes összeállítás a pazar show-ról.


A kollekció az „English Rose” nevet kapta, ennek megfelelően az új kollekcióban a lágy, pasztell színek dominálnak. A látványos divatshow alatt George Ezra, Jake Bugg és James Bay zenéi szóltak, a fináléban pedig rózsaszirmok hulltak az égből.


A show-n olyan hírességek tették tiszteletüket az első sorban, mint Naomie Harris, Sienna Miller, Hayley Atwell, Gabriella Wilde és Suki Waterhouse színésznők, Harry Styles, Paloma Faith, Alison Mosshart, George Ezra, Simon Neil, James Johnston, Ben Johnston, Rae Morris, George Barnett és George Craig zenészek, Alexa Chung tévés személyiség, Poppy Delevingne topmodell vagy Mira Duma, Olivia Palermo és Leigh Lezark.
Az instyle.hu látogatói szintén az első sorból nézhették a bemutatót, hiszen nagy örömünkre kizárólag mi kaptuk meg a jogot arra, hogy a show-t élőben közvetíthessük Londonból. Ide kattintva nézhetitek vissza a bemutatót.

Most pedig következzen egy képes összeállítás a legjobb pillanatokból, kattintsatok a galériára!