6 megállíthatatlan Power Woman az InStyle-ban

Antoni Rita,Pávó Réka,Lubics Szilvia,Milla Rea,Lovas Emília,Cseke Eszter,Power Women,2019 márci
Forrás: InStyle/Papp&Schneider Photography

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Elképesztő nők, akik többet tesznek értünk, mint várnánk. Erősek, megállíthatatlanok, elkötelezettek. A példaképeink.

Hat igazán különleges nővel dolgozhattunk együtt múlt hónapban: Cseke Eszter, Rea Milla, Pávó Réka, Lubics Szilvia, Antoni Rita és Lovas Emília nemcsak modellt állt nekünk, hanem interjút is készítettünk velük. Az InStyle márciusi-áprilisi lapszámában 12 oldalon találkozhattok velük. Addig is adunk egy kis ízelítőt!

Cseke Eszter,On The Spot
InStyle/Papp&Schneider Photography

Cseke Eszter


A tíz éve futó On The Spot dokumentumfilm-sorozat rendezője és riportere. Férjével találták ki és indították el a műsort, amelynek készítése során bejárták már a világot és rengeteg női sorsot mutattak be.

„A fiam születése előtt minden empátiámat és figyelmemet az adott szereplőre tudtam összpontosítani. Ilyenkor már-már fájdalmas szimbiózisba kerültem a riportalanyainkkal, főleg az első pár évben, nehezen is jöttem ki egy-egy ilyen kapcsolatból.”

- Cseke Eszter
Rea Milla
InStyle/Papp&Schneider Photography

Rea Milla

15 évesen szomáliai menekültként, a családját hátrahagyva, egyedül érkezett hazánkba. Ma elsőéves anglisztika szakos hallgató a Pázmányon, sikeres modell és a Könnyű leckék című dokumentumfilm főszereplője.

„Sokszor voltam gyenge, sokszor akartam már feladni, de legbelül ott volt a hang, ami folyamatosan mondta, hogy menni kell, csinálni kell. A legnagyobb motiváció a családom. A menekülés alatt is rájuk gondoltam.”

- Rea Milla
Pávó Réka,National Geographic,Huawei
InStyle/Papp&Schneider Photography

Pávó Réka

Fotós, a Gyógyulásom története a leukémiából blog írója. Tavaly elnyerte a National Geographic x Huawei mobilfotós versenyének nagydíját.

„Nem tudok már mérgelődni fölöslegesen. Az pedig kifejezett célom volt, hogy jobb ember legyek a gyógyulás után: figyeljek olyan dolgokra, amikre régen nem. Sosem érdekelt előtte a véradás és a csontvelő-átültetés. Most belementem ebbe a témába, fogok erről beszélni és hirdetni...”

- Pávó Réka
Lubics Szilvia,ultramaraton,ultramaratonista
InStyle/Papp&Schneider Photography

Lubics Szilvia

Ultrafutó rengeteg ultramaratoni győzelemmel, helyezéssel és csúcsidővel, emellett családanya és sikeres fogorvos. Két lábon járó motivációs erő.

„Olyan az alaptermészetem, ha valamire vágyom, azért extrán sokat teszek, és ez magától jön, nem érzem áldozatnak. Hatalmas inspirációt jelentenek a gyerekeim.”

- Lubics Szilvia
Antoni Rita,nokert.hu,feminista
InStyle/Papp&Schneider Photography

Antoni Rita

A Nőkért.hu alapítója, példaképe Schwimmer Rózsa újságíró, aki a magyarországi feminista mozgalom egyik vezető alakja volt. Hogy hogyan és mikor maradtunk le a női jogok védelmében, most elmeséli.

„Nagyon nehezen szabadulunk meg a nemiszerep-elvárásoktól: még mindig gyakori, hogy a szerelem vagy a romantika elvesztésétől tartanak azok, akik nem támogatják a női egyenjogúságot, pedig csak néhány káros viselkedési mintázatot kellene felszámolni.”

- Antoni Rita
Lovas Emília
InStyle/Papp&Schneider Photography

Lovas Emília

A Turay Ida Színház tagja, több száz gyerek példaképe. A roma származású kamasz kislány elhatározta, hogy színésznő lesz, és most ő tanít színészmesterséget hátrányos helyzetű fiataloknak.

„Rengeteg csodás gyerekkel találkozom, ha a tanácsaimmal csak néhányuknak segíthetek, akkor már megérte belevágni. Sokszor elmondom, hogy a származásukra vonatkozó beszólásokra nem kell feltétlenül reagálni, hagyni kell, nem vitatkozni, nem visszaszólni.”

- Lovas Emília

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.