Tiszteletet a királynőnek! A legviccesebb mémek Erzsébet királynő szülinapi szettjéről

2016. június 13.
Szerző: Kálmán Zsófi

Erzsébet királynő hatalmas parádét rendezett 90. születésnapjára. Lovaskocsin szántotta végig London utcáit 1600 katona és 300 ló kíséretében, az eseményen a királyi család minden tagja megjelent, de az internet most egy ennél sokkal fontosabb témán csámcsog!

Bevállalós, nekünk ez a szó jutott először eszünkbe, hisz valljuk be, ritkán látni 90 éves hölgyeket neon színű kosztümben. Nos, II. Erzsébetet szemmel láthatóan nem igazán nyomasztja a kor, és simán bevállalta a tizenéveseknél oly népszerű árnyalatot. Ilyet még nem láttál, a királynő neonzöldben!

Nem is kérdés, ki a szülinapos!

Születésnapi ceremóniája, a színpompás Trooping the Colour egyébként már évtizedek óta egy kissé túltolt, de annál látványos katonai parádé, és bár Erzsébet királynő igazából április 21-én született, az eseményt mindig június második szombatján tartják. Őfelsége szettje annyira látványosra sikeredett, hogy a fenti képen hiába cukiskodik György és Sarolta, elsőre észre sem vettük őket.

A 90 éves királynő beindította a mémgyártók népes seregét is, és azóta jobbnál jobb képeket találunk az interneten. Jó szórakozást!

II. Erzsébet királynő rekordidejű uralkodásának
legmeghatározóbb divatpillanatai – Kattints ide!