10+1 menő hálószobai kiegészítő, amiről eddig nem is sejtetted, hogy mennyire akarod

10+1 menő hálószobai kiegészítő, amiről eddig nem is sejtetted, hogy mennyire akarod

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Emeled professzionális szintre a lustálkodást! Ezek a praktikus tárgyak még kényelmesebb és nyugodtabb atmoszférát teremtenek a hálóban, nem is értjük, hogyan tudtunk eddig élni nélkülük!

1. Multifunkcionális éjjeliszekrény

Ha épp nincs használatban, akkor úgy néz ki, mint egy átlagos kisszekrény az ágyad mellett, de valójában ennél sokkal több. Kompakt kis darab, amin reggelizhetsz, olvashatsz, vagy akár dolgozhatsz is az ágyból.

Kép

2. Beépített ágy a házikedvencednek

A kutyának nincs az ágyban helye, vagy mégis? Ha a kis szőrmók szeret a közeledben lenni este is, akkor itt van a megoldás arra, hogy mind a ketten jól járjatok.

Kép

3. Éjjeliszekrényre, ami feltölti a telefonod

Elég csak letenned erre a szekrényre a telefonod, reggel biztos lehetsz benne, hogy a töltöttségi szint 100% lesz. Varázslat? Nem! Örökre elfelejtheted a kábelekkel vívott harcot, arról nem is beszélve, ha fáradtan elfelejted csatlakoztatni a készüléket a töltőre.

Kép

4. Szuperokos matrac

Készen állsz a mélyebb és jobb alvásra? Már kifejlesztették az okos matracot, ami 15 tényező alapján érzékeli, elemzi az alvásodat, és az eredmények alapján segít jobbá tenni azt.

Kép

5. Kettő az egyben: kávéfőző és ébresztőóra

Semmi sem jobb, mint a frissen lefőtt kávé illatára ébredni. Ezért is van minden kávérajongónak szüksége erre az egyébként igencsak dekoratív ébresztőórára. Most!

Kép

6. Kifinomult hangulatvilágítás

A nap utolsó sugaraiban szeretnél fürdeni, vagy megidézni a híres sarki fényt? Ezzel a telefonos alkalmazással összekötött lámpával olyan hangulatot teremthetsz a hálóban, amilyet csak akarsz.

Kép

7. A filmnézők álma

Ez van, ma már a könyvek helyett a DVD-ket tesszük a polcra. Ha a kedvenc tevékenységed a filmezés az ágyból, akkor ezt a rendszerezőt neked találták ki. Többé nem lesz gond, hogy hol tárold az impozáns gyűjteményed.

Kép

8. Gardrób az ágy alatt

Ha pici a lakásod, vagy csak szimplán rá vagy pörögve a praktikus megoldásokra, akkor ezt neked találták ki. Ez alatt a magasított ágy alatt bármilyen divatmániás gardróbja megbújhat.

Kép

9. Királylányos környezet

A bennünk élő örök kislánynak, aki még mindig Disney meséket néz. De komolyra fordítva a szót, ez a megoldás tényleg sokat dobhat a hálószobáson, és romantikus, intim atmoszférát teremt. Arról nem is beszélve, hogy a reggeli éles fényeken is tompít.

Kép

10. Reggeliző tálca

A tökéletes hétvége induljon egy olyan kiadós reggelivel, amire a rohanós hétköznapokban keveseknek van ideje. Ezeket a mennyei falatokat pedig az ágyban a legjobb elfogyasztani, amihez szükséged lesz egy reggeliző tálcára. Az esztétikai élmény mellett a praktikussága sem elhanyagolandó tényező.

Kép

11. Hangulatos olvasósarok

Az ágy túl puha, a szék túl kényelmetlen egy hosszú olvasáshoz. Mi a megoldás? Egy sarokpad, amivel kialakíthatod a tökéletes olvasósarkot a hálószobádban, és már nem lesz más dolgod, csak falni a irodalmi klasszikusokat.

Kép

Mielőtt 30 leszel: 25 dolog, ami nem hiányozhat egyetlen fiatal nő lakásából sem!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!