5 dolog, amit érdemes lenne eltanulnunk Taylor Swift-től

5 dolog, amit érdemes lenne eltanulnunk Taylor Swift-től

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Persze nem lehet mindenki 178 centi magas és modellalkatú szőke, azért mégis akad jó pár dolog, amit bármelyik fiatal nő elleshet a dalszövegíróként is remekelő énekesnőtől, aki legutóbb a Victoria's Secret show-n és a TIME magazin címlapján nyűgözött le mindenkit.


Taylor Swift azon ritka hírességek egyike, akit még soha nem láttuk részegen kitámolyogni egy felkapott bárból hajnali 3-kor. A megjelenése mindig tökéletes, úgy tűnik, mindenki odavan érte (legjobb barátnője ráadásul a Swiftre kísértetiesen hasonlító Karlie Kloss topmodell)… Ugye, hogy követendő példa? Az amerikai InStyle most megosztott párat az énekesnő személyes jótanácsaiból - íme!

 Taylor gyerekkori fotója
Taylor gyerekkori fotója


1. "Ne hagyd, hogy mások véleménye a saját valóságoddá váljon!"


Legújabb albumának címe Swift születési éve: 1989. „A címválasztásnál az eddig szerzett tapasztalatom inspirált”- mondja. Bár saját bevallása szerint is nehéz ilyesmit kijelenteni a húszas évei közepén. „Amit mindenképpen megtanultam az elmúlt időszak során, hogy a legboldogabb emberek mindig azok, akiket nem érdekel igazán mások véleménye.”

2. "Vedd körbe magad barátokkal!"


Az énekesnő amilyen gyakran csak lehet, összefut a barátaival Manhattanben. Spontán bulikat, billiárd partikat tartanak – mostanában így tölti szabadidejét. „Igyekszem sok időt velük tölteni, ha pedig sokáig nem látjuk egymást, folyamatosan chatelünk.” Swift legközelebbi barátai közé sorolja Jaime King színésznőt (Sin City), Selena Gomezt, Odey Rush-t (Emlékek őre) és természetesen Karlie Klosst. „Sokkal könnyebb szoros barátságokat kialakítani, ha nem vagy kapcsolatban.”
Taylor Swift in concert at the Allianz Stadium, Sydney, Australia - 04 Dec 2013
Taylor Swift in concert at the Allianz Stadium, Sydney, Australia - 04 Dec 2013

3. "Ne vidd túlzásba a bulizást!"


Bár nagy eséllyel neked nem kell a paparazzik hadától tartanod, valószínűleg azért van a környezetedben egy (-két) rosszindulatú pletykafészek, aki csak az alkalmat várja, hogy keresztbe tegyen. “Vannak barátaim, akik folyton arról panaszkodnak, hogy a sajtó tele van a rosszul sikerült partifotóikkal. Én erre azt kérdezem „Akkor miért nem veszel vissza kicsit? Ha tényleg nem akarod, hogy írjanak rólad, akkor ne feltűnősködj.”

4. "Hívd fel az anyukádat!"


„Ha ideges vagyok, anyukám mindig megnyugtat. Talán azért, mert tudja, mennyire rá tudok stresszelni a dolgokra” - mondja Swift.

5. "Ha férfiakról van szó, légy válogatós!"


Először is: ott vannak a barátok (lsd. 2. pont). Másodszor: ha kapcsolatban vagy, többé-kevésbé alkalmazkodnod kell a másikhoz, szóval jobb, ha a választottad megérdemli ezt az áldozatot. „Annyira jól megvagyok egyedül. Az egyedüllét nem jelent egyet a depresszióval.” Ámen.

EZT LÁTTAD MÁR? TAYLOR SWIFT NANUSHKA KABÁTBAN ÉS DORA ABODI FELSŐBEN.


American Music Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 24 Nov 2013
American Music Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 24 Nov 2013

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.