3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

A szezonális változásokkal járó stílusirányzatokban között mindig rejtőznek olyan mikrotrendek, amik különcség tekintetében bár egy fokkal jobban kilógnak a sorból, mégis pont ez a kontraszt az, ami annyira rendhagyóvá teszi őket.

Talán már a te fejedben is egyre jobban kezd összeállni az, hogy melyek lesznek azok a darabok, amiknek 2023-ban már biztosan esélyt adsz majd, és miközben lelkesen rendezgeted is gondolataidat a lassan, de biztosan épülő kapszulagardróbod körül, azért nem árt egy kis figyelmet - na meg akár helyet - szentelni az idei év mikrotrendjeinek is. A tervezők ugyanis olyannyira megragadtak a 2000-es évek stílusvonalai között, hogy megint minden használható lehetőséget előkaptak annak érdekében, hogy a lehető legszínesebb és legváltozatosabb megjelenéseket varázsolhassuk magunk köré, és kár lenne nem élni ezzel a lehetőséggel.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy 2023-ban melyek lesznek azok a mikrotrendek, amik képbe kerülnek majd, és miktől kell egy időre búcsút venni!

Galéria / 9 kép

3 mikrotrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.