2024-ben is szó szerint virágzik ez a lakberendezési trend

Forrás: Microsoft Bing AI
2024. február 6.
Szerző: Tihanyi Luca

Idén is hódít az urban jungle, ami szó szerint virágzó trend. Útmutatásait követve városi lakásodat pillanatok alatt változtathatod át zöld oázissá!

Egy városi lakásban gyakran szenvedünk a természet hiányától – különösen a tavasztól őszig tartó időszakban –, de a 2024-ben is trendinek számító ’Urban Jungle’ stílussal lakásunkba is könnyűszerrel beköltöztethetjük a zöld környezet nyugtató érzését. Ez nemcsak egy lakberendezési divat, hanem egy életérzés! Az üde zöld színfoltok a lakás különböző pontjain érdekesebbé és színesebbé teszik az enteriőrt, mindamellett a növények közelsége és látványa bizonyítottan boldogabbá is tesz minket, megnyugtatóan hat a mentális állapotunkra.

Így csempészd be az otthonodba az Urban Jungle stílust!

Közérzetünknek és a lekünknek is jót tesz, ha időnként változtatunk a környezetünkön. Ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélned az összes bútorod vagy teljes átalakítást kell végezned a lakásodon, elég, ha valami kis újat viszel bele! Ha éppen kezdesz visszarázódni az újévi lendület után a hétköznapokba, akkor frissítsd fel az életed növényekkel, és kezd meg a ráhangolódást már most a tavaszra!

Mutatunk 6 inspiráló megoldást, amikből ötleteket meríthetsz, ha igazi "kis" dzsungelt szeretnél varázsolni otthonodból!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 tipp, ha oázissá változtatnád a lakásod