Trendjelentés: Nem menő már az övtáska, helyette ez a fazon jön divatba 2023-ban

Forrás: Getty Images
2023. szeptember 20.
Szerző: Ujvári Viki

Az övtáskákat most ért el egy olyan változás, amire tényleg érdemes kicsit jobban figyelni!

Az övtáskák még a '80-as években jelentek meg először, majd a '90-es években a divatszakma is felfedezte bennük azt a praktikus pluszt, amit aztán számos látványos szín- és mintavariánsban gondoltak újra. A sikerszériát a 2000-es évek törte meg, és egy időre feledésbe is merültek, ám a divat körforgásának hála jó pár évvel ezelőtt újfent esélyt kaptak arra, hogy bebizonyítsák azt, hogy kicsit sem járt el felettük az idő.
Ez az örökzöldnek mondható divatcikk az elmúlt években annyira beleivódott a mindennapokba, hogy egy stílusirány sem tudott fogást találni rajta, és mivel lendületéből sem nagyon vesztett, így a tervezők sem szerették volna szabadságra küldeni őket, inkább újragondolták egy korábbi alapötletüket, és ezzel ismét életre keltették a 2023-as őszi szezon egyik legígéretesebbnek tűnő darabját, a mindennel működő mini övtáskát!

Amit bizony még a nadrágod övtartójára is rácsíptethetsz!

És bár a praktikum ismét a kispadon maradt, szerintünk egy kincsnek nagyon is megteszi, és egy rohanós, kevés pakolást igénylő napon pedig még jó szolgálatot is tehet.

Te is ráéreztél ennek a régi-új övtáskatrendnek az ízére? Akkor mutatjuk is gyorsan pár shoppingtippet!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
A 2023-as őszi szezon legmenőbb mini övtáskái

Esetleg érdekel még több 2023-as őszi kincs? Akkor ezt a felsőt se hagyd ki!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Egy izgalmas darab őszre: csipke felső