Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Forrás: Getty Images
2023. január 27.
Szerző: Ujvári Viki

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

A minták bár a trendekkel együtt változnak, mégis minden szezonba helyet kap egy-két olyan ismerős nyomat is, amit klasszikus mivoltának köszönhetően egyfajta komfortos érzet ölel körbe, és amiről már ránézésre sejtjük, hogy kombinációk szempontjából sem tud minket zavarba hozni.

A tervezők pedig a legszínesebb trendek mellett is szívesen nyúlnak olyan időtálló ötletekhez, melyeknél már alapjaiban is minden adott ahhoz, hogy évszaktól függetlenül sikertörténetet írjanak. A minták közül a csíkok például hosszú évtizedek óta tartják a megújulással járó tempót, ennek köszönhetően pedig számos formában és megvalósításban képesek hozni is azt a bizonyos maximumot, így hát semmi meglepő nincs abban, hogy ezen jó szokásuktól 2023-ban sem válnak meg, és a következő hónapok kihagyhatatlan jolly jokerének is ezt a printet tartják a szakemberek.

forrás: Getty Images
forrás: Getty Images

Nem mellesleg a csíkok annyira bele is jöttek a divatozásba, hogy még a legérdekesebb és legfordulatosabb kombinációkban is kaméleonként olvadnak bele.

forrás: Getty Images

Így ha már úgy hozták a dolgok, hogy a csíkok ismét előkelő helyet kaptak a trendek porondján, akkor mutatjuk is, hogy éppen milyen választékban csaphatsz le erre az egyszerű nyomatra!

Kattints tovább és mutatjuk, hogy a minták témakörében milyen izgalmas, csíkos megoldások között válogathatsz!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
A legtutibb csíkos vételek a következő hónapokra

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
4 színtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban