Az év baklövései! Ezek voltak 2023 legmegosztóbb és legbotrányosabb vörös szőnyeges pillanatai

Forrás: Kevin Mazur/Getty Images
2023. december 20.
Szerző: Ujvári Viki

2023-ban is jócskán kaptunk olyan vörös szőnyeges pillanatokat, amikre könnyen lehet, hogy még évek és évtizedek múlva is emlékezni fogunk.

A vörös szőnyeges események minden évben kiemelt figyelmet és szerepet élveznek a média sztárokra szakosodott rovataiban. A hírességek az év ezen pillanataiban szeretnek még inkább kitenni magukért, hogy a maximumot nyújtsák, sőt van, aki még azt is túlszárnyalja. És bár az esetek nagy részében ezen próbálkozásokat hosszan tartó dicsérethullám kíséri, sajnos minden évben szép számmal akadnak olyanok is, akik bár minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy a vörös szőnyegen minden rájuk szegeződő kamerát elbűvöljenek, ám sajnos igyekezetük ellenére sem jön össze a vágyott elismerés. Volt akinél a személyi stylist nyúlt nagyon mellé, más csak szimplán félvállról vette a dress code fogalmát, na meg persze olyan is akadt, aki úgy gondolta, hogy tényleg ennél jobb ruhát nem is találhatott volna egy ilyen nívós rendezvényre.
Ilyen divatpillanatokból pedig a 2023-as évben is jócskán kijutott, mi pedig most össze is gyűjtöttük ezeket! Hogy ki és mennyire nyúlt igazából mellé egy-egy vörös szőnyeges eseményen? Azt inkább döntsd el te és szavazz a cikk végén!

Kattints tovább és mutatjuk, hogy melyek voltak 2023 legmegosztóbb divatpillanatai!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
2023 legmegosztóbb divatpillanatai