A nappali időtálló éke: 2022 kanapé trendjei

Forrás: ADA, ADMONT kanapé
2021. december 20.
Szerző: Palotai Nóra

Te is tervezed felfrissíteni otthonodat? Kezdd a lakás egyik legszembetűnőbb darabjával, amit nap mint nap használsz: a kanapéval.

Már itt az újév a nyakunkon, eljött az új, betarthatatlan fogadalmak ideje. Az év vége tökéletes időszak arra, hogy megtervezzük a jövő évünket, amennyire csak tudjuk. Például itt a tökéletes alkalom, hogy búcsút mondj a régi, roskadozó kanapédnak és beleásd magad 2022 kanapé trendjeibe. Most az ADA is segít neked, hiszen gyönyörű kanapékat kínál, mindenféle lakástípushoz illeszkedve.

Mutatjuk 2022 legmenőbb kanapé típusait:

  • A HAJÓ kanapé

Ez a kanapé típus a nagyobb területű nappalikba minden szempontból tökéletes. Mindkét oldaláról benyúl egy plusz ülő felület, családias légkört teremtve. Plusz kihúzható része is van, ami kiegészíti a két szélső darabot és ezzel egy nagy és kényelmes ágyat alkot. Ha ilyen típusú kanapét szerzel be, nem kell félned attól, hogy a vendégek hol aludjanak majd.

forrás: ADA, HAJO kanapé

Rejtett fotel a kanapéban

Vándoroljunk egy kicsit kisebb lakásba. Ez a típusú kanapé a legmegfelelőbb, ha nincsen sok szabad helyed otthon, hiszen kettő az egyben bútor. Kényelmes és helytakarékos kialakítású, általában egy, de van hogy kettő felnyitható lábtartó van beleépítve, amivel tökéletes fotel válik belőle.

forrás: ADA, ALIKA kanapé

Klasszikus L alak:

Ez az a kanapé trend, ami sosem megy ki a divatból. Minden méretben, színben és dizájnban elérhető és minden típusú lakásba praktikus. Hosszúkás kialakítása miatt tökéletes az olyan otthonokba, ahol sokszor fordulnak meg vendégek, akár barátok, akár család. De tökéletes a nyugodt filmezős estékre is, ahol csak a szűk családi kör telepedik a nappaliba.

forrás: ADA, ROGER kanapé

Reméljük meghoztuk a kedved egy kis újításra. 2022-ben ezek a kanapé trendek csak úgy szárnyalnak majd. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, itt az ideje hogy keresgélj az ADA bútorai között.