Nem túlzás ez? Áll a bál az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagja miatt, döbbenet, hogy mit kapnak vigaszdíjul azok, akik szobrocska nélkül térnek majd haza

Forrás: GettyImages
2022. március 24.
Szerző: Bíró Eszter

Bár mindenki, akit Oscar-díjra jelöltek, abban reménykedik, hogy egy arany trófeával térhet haza, minden kategóriában csak egy szerencsés kaphatja meg a filmes díjak legrangosabbikát.

A Distinctive Assets, hogy enyhítse a csalódás érzését azokban, akik üres kézzel térnek haza az Oscar-díjátadóról, egy „Mindenki nyer” ajándékcsomaggal lesznek megvigasztalva. Ez a nem mindennapi hagyomány egyébként már 20 éve él, idén pedig nemcsak a legjobb férfi és női főszereplő, illetve a legjobb rendező, hanem a legjobb férfi és női mellékszereplő jelöltjei is kapnak egy ajándékcsomagot, amelynek értéke egy kisebb vagyon, így mióta kiszivárgott az idei Oscar-díjátadó csomagjának tartalma, nem csoda, hogy netes körökben elindult a felháborodás.

Az általunk bemutatott cégek csodálatos termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek, miközben támogatják a sokszínűséget, a befogadást, az egészséget és a jótékonyságot.

-

Nyilatkozta Lash Fary, a Distinctive Assets alapítója, aki hozzátette, hogy a jelölteken túl azt is jelképezni szeretnék ezzel, hogy végre visszatért az emberiség a járvány előtti normális kerékvágásba.

Olvasd el ezt is!
Bőrszíne miatt nem ülhetett a többiek mellé a díjazott színész - Az Oscar történetének nagy botrányai

Az idei gálán a luxustermékeken kívül egy skóciai birtokról szóló tulajdoni lap is helyet kapott az ajándékcsomagban. Tehát, akinek a nevére szól, az Lord vagy Lady, tehát földesúr vagy földesúrnő lesz Skóciában.

Ezen kívül nagyon ritka és természetesen drága kozmetikai termékeket, élelmiszereket és egy különleges édességet is találnak majd a jelöltek a csomagban, amely egy csokoládéba mártott perec lesz, mégpedig ehető arannyal. A pandémia miatt egy all inclusive utazás is landol a kosárban, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szerény lenne. Lash Fary azt is elmondta, hogy az értékes pakk egyfajta tisztelgés is a filmes szakma legjobbjai előtt, akik az elmúlt két évben minden erejüket és kitartásukat beletették a munkájukba.

A 2022-es Oscar-gála – amely március 27-én lesz – házigazdái egyébként Amy Schumer és Regina Hall színésznők lesznek.

És ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Abszurd, hogy ezek a zseniális színészek még nem nyertek Oscar-díjat