The 21 Best Dressed: Ők voltak 2021 legjobban öltözött magyar hírességei

Forrás: Pexels
2022. január 4.
Szerző: Kálmán Zsófi

2021-ben rengeteg csodás stílusinspirációt láttunk - mutatjuk is a legjobbakat!

Az amerikai InStyle magazin történetében már hagyomány, hogy minden év végén elkészíti a The 50 Best Dressed névre keresztelt listáját, melyben felvonultatja az elmúlt év legjobb szettjeit. A listán ott vannak a vörös szőnyeg legragyogóbb pillanatai, a legmenőbb TV-s megjelenések, a közösségi médiába posztolt legemlékezetesebb divatpillanatok, felejthetetlen street style szettek - röviden minden, ami egy hozzánk hasonló divatrajongónak inspiráció lehet.

Olvasd el ezt is!
Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Zendaya, benne Miller Dávid és Sodró Eliza interjú, az év legemlékezetesebb ruhái, leginspirálóbb jótettei, a legstílusosabb ajándéktippek

De mi van a hazai szcénával? Nos, a nemzetközi lista nyomán most ezt is elkészítettük!

Hiszen stílusból itthon sincs hiány, és végre ezt volt is lehetőség megmutatni! Egész évben pörögtek a nagy showműsorok, idén már megrendezésre kerültek a kisebb-nagyobb díjátadók, köztük az MTV Europe Music Awards, melynek 2021-ben Magyarország adott otthont, felpörgött a fesztiválélet, és végre a BCEFW sem digitális keretek között zajlott, így bőven akadt alkalom és lehetőség kicsit elrugaszkodni a hétköznapoktól az outfitek terén. Bár aki ismer minket, azt tudja, hogy nálunk kevesen rajonganak jobban az ötletes street style megoldásokért, jöjjenek is 2021 legemlékezetesebb szettjei!

A tavalyi év meghatározó stíluspillanataiért kattints galériánkra!

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
2021 legjobban öltözött magyar hírességei