2021 egyik tuti befektetése: A fekete bootcut farmer - Mutatunk is pár shopping tippet

Forrás: gettyimages.com
2021. március 11.
Szerző: Ujvári Viki

2021 farmertrendjei hétköznapibb formában, szélesebb szabásvonalakkal jönnek majd, amik mellett természetesen helyet kapnak a retró stílusok is, ezek közül most a bootcut fazon visszatérésének örülhetünk!

A bootcut, valahol a trapéz és a slim között található félúton. Eredetileg az amerikai hadsereg számára tervezték, figyelve arra, hogy az alsó része ne legyen túl bő, de azért a szűkebb szárú csizmákra még kényelmesen rá lehessen húzni. Ez a funkcionális darab először a '70-es években hódított, később felfedezte magának a '90-es évek is, majd a kétezres évek első évtizedében is kiemelt helyet kapott, de ekkor már a derékvonal kicsit lejjebb került és a csípőfazon került főszerepbe.

Olvasd el ezt is!
Ez 7 darab hódít most az Instagramon - Shopping tipekkel

Idén magas derékkal és fekete színben dominál majd, ami nem csak elegánsabb külsőt kölcsönöz ennek a fazonnak, hanem optikailag is sokat dob az összképen.

Egy fekete farmer mindig jó befektetés, így ha idén a bootcut fazonra szavazol, akkor erre a pár dologra mindenképpen figyelj: A felsőrészt mindig tűrd be, ezzel is hangsúlyozva a derekat; bár lapos lábbelikkel is nagyon jól mutat, az igazi arcát a magassarkú cipők hozzák ki leginkább, így ha van még pár felavatásra váró cipőd, akkor mindenképpen vesd be őket ezzel a fazonnal; az öv abszolút nem tiltott kiegészítő, sőt egy oversized blézerrel, vagy kabáttal kimondottan szemrevaló összképet alkot!

Tetszik? Akkor segítünk rátalálni a tökéletes darabra!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
2021 egyik tuti befektetése: A fekete bootcut farmer - Mutatunk is pár shopping tippet
Olvasd el ezt is!
A 2000-es években mindenki ezt viselte, de senkin nem mutatott jól – Most visszatér!

instyle.de