Az idei Grammy-gála legstílusosabb ruhái

Forrás: Getty
2020. január 27.
Szerző: InStyle.hu

Az egyszerű eleganciától a legkomplikáltabb estélyikig mindent láthattunk, mi pedig az InStyle szerkesztőségében tobzódtunk.

Idén 62. alkalommal rendezték meg a Grammy-gálát Los Angelesben, a világ legfontosabb zenei díjátadója magyar idő szerint hajnali kettőkor kezdődött, és Alicia Keys R'n'B énekesnő volt a házigadája. Az gála kezdése előtt néhány órával derült ki, hogy Kobe Bryant és kislánya egy tragikus helikopterbalesetben meghalt, így az ünneplésbe keserűség is vegyült – megemlékeztek az elhunyt világklasszis sportolóról és 13 éves lányáról, Giannáról.

A Grammy az a díjátadó, ahol igazán beleférnek a nagyon is meghökkentő ruhaköltemények, az arcátlanul merész villantások, ugyanakkor az sem baj, ha valaki pont az eleganciája vagy a különcsége miatt tűnik ki. Idén egyértelműen Billie Eilish a csodabogár a jelöltek között:

forrás: Getty
Billie Eilish

Az este ismét egy hatalmas parti volt, ahol tényleg mindenki ott volt, aki 2020-ban számít a zeneiparban. A hosszú program része a sok koncert is. Idén is rengeteg fellépő volt, köztük Camila Cabello, az Aerosmith, Diplo, Billy Eilish, H.E.R., Ariana Grande. Lizzo és Gwen Stefani is, úgyhogy látványos show-kban volt része a nézőknek.

A díjazottak között szerepelt például Lana Del Rey, Ariana Grande, Billie Eilish, Lizzo, Lady Gaga, Taylor Swift, Camila Cabello, Beyoncé, Cardi B, H.E.R., Dolly Parton – azaz korban és karakterben hihetetlen érdekes a jelöltek listája és ez a vörös szőnyegen viselt ruhákon is jól megmutatkozott.

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
A 2020-as Grammy-gála legérdekesebb ruhakölteményei

A valaha volt legikonikusabb Grammy-ruhákat pedig itt nézheted meg:

Tovább olvasok