2018 őszét se úszhatjuk meg csúnya cipők nélkül - ezt nézd!

Forrás: Getty Images
2018. szeptember 26.
Szerző: Ujvári Viki

Nyár közeledtével kicsit csillapodni látszott a csúnya cipő láz, ami valahol érthető is, hiszen a zárt surranókat hasonló megosztó küllemmű szandálok és a papucsok váltották, amiknek szavatossági idejük lassan lejár, így a tervezők lassacskán visszatérnek a jól bevált meghökkentés alapdarabjaihoz.

Comme des Garçons nem is akart sokáig várni, és rögtön egy olyan lábbelit dobott össze a Nike-val kézen fogva, amit még akár a Spice Girls is felkaphatna, ha egyszer tényleg újra turnéra indulnak.

Olvasd el ezt is!
Ez aztán a retró: Gigi Hadid cipőjét a Spice Girls is megirigyelné
Mel C-n ezt a darabot nem is olyan nehéz elképzelni.

A japán brand tökéletesen megőrizte a Nike Cortez megszokott formáját, mindössze annyi csavart vitt bele a dologba, hogy olyan magasságokig emelte ezt a sportcipőt, amit már lehet kevesen vállalnak majd be - persze ez majd kiderül, ha már bőven benne leszünk a szezonban.

A márciusban bemutatott darabok csak most kerülnek majd kereskedelmi forgalomba, bár a pontos dátum még kérdéses, annyit már elárultak, hogy többféle szín közül válogathatnak majd a divatra éhes hölgyek.

A Comme des Garçons úgy tűnik valamiért szereti a cipőkben rejlő kihívásokat, ugyanis nem ez az első alkalom, hogy lábbelikben látja meg a fantáziát egy-egy kollaboráció erejéig. Eddig olyan nagy cégekkel dolgozott már együtt, mint a Converse, a Supreme x Vans, Erik Schedin, a Native és nem mellesleg a Nikeval sem ez az első közös munkája.

Olvasd el ezt is!
2018 tényleg a csúnya cipők éve lesz? Nem fogod elhinni, hogy most mi számít trendinek

És ha már sneakerek, mutatjuk a 2018-as évet uraló három kihagyhatatlan sportcipőtrendet!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Ez a 3 sportcipőtrend uralja a divatot 2018-ban