A farmer, amit a következő hónapokban mindenkin látni fogsz

2018. január 15.
Szerző: Kálmán Zsófi

Új év, új trendek!

Bár még mindig sokan nem békéltek meg vele, de a skinny-nek már tényleg leáldozott. Erre volt bizonyíték a tavalyi év is, ami új és sokszor akár furcsa fazonokban is bővelkedett, de skinny-ben biztosan nem. A jelenleg legtrendibb farmertípusokat nemrég részletesen is bemutattuk nektek:

Olvasd el ezt is!
Kifejezések, amiket mind hallottunk már, de nem biztos, hogy értünk – avagy mi a különbség a boyfriend jeans, a girlfriend jeans és a mom jeans között

És akadt néhány tiszavirág életű trend is, mint például a ballerina jeans, ami csak pár hónapig tartotta magát. Ám most itt az újabb év, a divat pedig ismét sok-sok izgalmas fazont tartogat nekünk, amit sorra próbálhatunk majd ki. Például máris az első a two-tone jeans.

Ennek a fazonnak az ismertetőjegye, hogy hogy két különböző farmerárnyalatot kombinálnak össze egy nadrágban, ennek köszönhetően pedig csodásan nyújtja a lábat, így minden testalkathoz szuper választás lehet. Pont ezért készülj fel, hogy hamarosan elárasztja a boltokat és az utcákat a two-tone jeans, ami már a fashionista körökben hatalmas népszerűségnek örvend.

Galériánkban pedig összegyűjtöttünk néhány helyet, ahol már lecsaphatsz a two-tone jeans-re!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép