Újabb bizarr divatőrület tér vissza a 2000-es évekből, pedig lehet, hogy jobb lett volna örökre elfelejteni?

Forrás: Edward Berthelot/Getty Images
2024. január 19.
Szerző: Ujvári Viki

A 2000-es évek stílustippjei még mindig rendületlenül törnek előre, a kérdés csak az: készen állunk-e ezekre a korábban is igencsak megosztó trendekre?

A divat bár ismétli önmagát ettől függetlenül sokan erősen kételkedtek abban, hogy a 2000-es években hódító divathullámoknak sikerül majd közel két évtizeddel később komolyabban is nyomott hagynia napjaink trendjein, aztán végül nem így lett, sőt mi több, az elfeledett stíluslépések sorának még most sincs vége!
Minden bizonnyal te is emlékszel arra, hogy volt olyan idő, amikor a hírességek még akár egy-egy vörös szőnyeges eseményre is szívesen kapták fel a szoknya vagy ruha és a nadrág párosából összerakott szettjeiket. Nos, nem meglepő módon mindez természetesen a 2000-es évek elején történt!

forrás: Getty Images
Többek közt Jessica Alba és Ashley Tisdale is imádta a szoknyát nadrággal!

Ez a stílustrükk tehát visszatért, de természetesen napjaink divatmegoldásai rajta is nyomott hagytak, és ebben az újragondolt értelmezésben könnyen lehet, hogy neked is jobban bejön majd ez a trend, ami szövetnadrágokkal éppen annyira működik, mint farmerral párosítva. Nem mellesleg pedig segít kedvenc nyárias darabjaidnak abban, hogy a téli hidegben sem kelljen a gardróbod mélyén pihenniük.

forrás: Getty Images
Jil Sander, az AZ Factory és a Habey Club is kifutóra álmodta ezt a rétegtrükköt.

Kíváncsivá tettünk? Akkor kattints tovább és mutatjuk, hogyanlehet a szoknyát és a nadrágot együtt stílusosan viselni!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Így lehet a szoknyát és a nadrágot együtt stílusosan viselni

Még több 2024-es stílustippre vágysz? Akkor ez is érdekelhet!

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
7 trend, amit felejts el 2024-ben