15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról

15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról
Forrás: Disney+

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Rossz szomszédság török átok – tartja a magyar mondás, melynek az az alapja, hogy a török hódoltság idején (1541-1699-ig) az Oszmán Birodalom ketté szelte a Nagy-Magyarország területét és a határvidéken lakóknak számolniuk kellett a török portyákkal, rablással, fosztogatással. Ha a töröktől nem is kell tartaniuk, a következő tizenöt történet legalább ilyen kellemetlen volt a megosztóinak, akik pokoli szomszédot kaptak, akik az őrületbe kergették a környezetüket.

A szomszédi viszonyoknak kiemelkedő szerepük van abban, hogy hogyan érezzük magunkat a saját otthonunkban. Rossz szomszédi viszonyok esetén a ház vagy lakás a háború helyszínévé válhat, ahol folyamatosan zajlik az idegeskedés és a feszültség. A zaj, a vita és a folyamatos konfliktusok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne érezzük igazán otthonosan magunkat a saját lakhelyünkön.

Az érzelmi stressz további negatív hatásokat gyakorolhat az egészségünkre. A folyamatosan fennálló konfliktusok, veszekedések és zaklatások hozzájárulhatnak a szorongás és depresszió kialakulásához, valamint alvászavarokhoz is vezethetnek. Mindez összességében rossz hatással lehet a fizikai és mentális egészségünkre.

Kép
forrás: Pexels/Liza Summer

Saját rossz tapasztalatok...

Épp ezért számomra az új otthonunk keresésekor az első kérdés a szomszédokra vonatkozott. A vásárlási szándék meghozatala előtt többször elmenem a ház felé, más-más napszakban, hétköznap és hétvégén is. Biztosra mentem, hiszen már volt rossz tapasztalatom. Egyszer egy szomszédomra az éjszaka közepén a rendőrök törték rá az ajtót, kiderült, hogy elég sok kábítószer lakott az egyik szobájában. Egy másik kedves szomszéd párral közös falon osztozkodtunk, a gond az volt, hogy a hálószobáink voltak egymás mellett… Nem volt szükségem ébresztőórára. Minden reggel a házaséletükre keltem.

Neked volt már borzasztó szomszédod?
Persze. Kinek nem?
Szerencsés vagyok. Imádtam mindig a szomszédaimat!
Megosztom az eredményt

A lenti galériában 15 hihetetlen, de igaz történet mutatunk be, amit internetezők osztottak meg szomszédaikról.

Galéria / 7 kép

15 hihetetlen, de igaz történet, amit internetezők osztottak meg szomszédaikról

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.