1000 könyvet rejtettünk el az országban.

1000 könyvet rejtettünk el az országban.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Találd meg az ajándékod te is, és légy része a Libri karácsonyi történetének!

Vajon milyen lehet találni egy könyvet? Egy könyvet, ami csak a tiéd? Amit nem véletlenül hagyott el valaki, hanem azért, hogy te megtaláld? A Libri könyveket szeretne ajándékba adni. Sokat. Egészen pontosan ezret. Budapesttől Pécsen át Debrecenig, több mint 20 városban.

Bemész egy kávézóba. Leülsz egy asztalhoz. A szék valahogy nem kényelmes. A karfánál. Benyúlsz és találsz egy pirosba csomagolt könyvet. Az van ráírva, hogy a tiéd. Az első karácsonyi ajándékod idén, és onnan jött, ahonnan nem is számítottál rá. Meglepett, ahogy kaptad, és az is, amit kaptál. Egy szerelmes regény, vagy inkább egy vallomás, ami hozzád szól. Vagy egy krimi, ami meghökkent, ami tele van váratlan fordulatokkal, vagy felnyitja a szemed.

A varázslat nem álom, hanem a valóság. Hagyd magad elvarázsolni és merülj el a történetekben! Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséiben, vagy Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijében. Legyen merszed félni Al Ghaoui Hesnával és frissen megjelent sikerkönyvével, a Félj bátrannal! Merülj el Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésében, és ne szégyelld szétröhögni magad Bödőcs Tibor zseniális íróparódiáin. Rettegj Margaret Atwood félelmetes disztópiájától A Szolgálólány meséjében.

És ha kiolvastad és sírtál, rettegtél, féltél, nevettél, akkor mutasd meg másoknak is, hogy könyvet kapni, pláne meglepetésként, milyen jó. Tölts fel egy képet a könyvajándékodról a saját Facebook vagy Instagram oldaladra, jelöld meg a fotót #azenajandékom hashtaggel, és még több történet részese lehetsz, hiszen ajándékod mellé megnyerheted a 3 db 100 000 Ft-os könyvcsomag egyikét is.

Ha szeretnéd megtalálni a Libri karácsonyi könyvajándékait, itt találsz segítséget a kereséshez: libri.hu/karacsony

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.