Ezért tiltakozik Patricia Gucci a családjáról készülő film ellen

Ezért tiltakozik Patricia Gucci a családjáról készülő film ellen
Forrás: Laura Lezza/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Fokozódik a botrány a divatvilág egyik legsötétebb történetét feldolgozó mozifilm forgatása körül.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, jön a Gucci-film, amelynek szereplőgárdájához ikonikus nevek - Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Lato - csatlakoztak, azonban mégsem tud örülni ennek mindenki.

Olvasd el ezt is!

Patricia Gucci, a világhírű divatházat megalapító néhai Aldo Gucci lánya főleg azt kifogásolja, hogy a House of Gucci című filmben apját Al Pacino alakítja, aki „elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres”.

Nem tetszik neki az sem, hogy Ridley Scott filmjében alacsony, túlsúlyos pitiáner bűnözőként festik le apját, aki a valóságban magas, karcsú és kékszemű volt, az elegancia megtestesítője, akit királyi családok tagjai, államfők és legendás hollywoodi sztárok csodáltak.

Apám kivívta mindazok tiszteletét, akikkel dolgozott, sokan köszönhetik neki a karrierjüket. Már nincs velünk, hogy megvédhesse magát ezektől a nyilvánvaló gyalázkodásoktól

– írta Facebook-oldalán Patricia Gucci, miután bemutatták az első előzetest a készülő produkcióról.

Továbbá megjegyezte azt is, hogy ő maga is számos ajánlatot kapott a családjáról írt 2016-os könyve megfilmesítésre, de mindet elutasította, mert félt, hogy profitérdekekből eltorzítják a valós eseményeket.

Ha kíváncsi vagy hogyan néznek ki a hírességek a hétköznapokban és hogyan teljesen elmaszkírozva egy-egy szerep kedvéért, kattints a galériába!

Galéria / 36 kép

Hihetetlen átváltozások: 35 sztár, akire alig lehet ráismerni

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok