Az internet sokszor nagyon igazságtalan: Zoë Kravitzet kivágott ruhája miatt támadják

Az internet sokszor nagyon igazságtalan: Zoë Kravitzet kivágott ruhája miatt támadják
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő ruhája az egyik legjobb példa arra, hogy egy szexi trendi darabban is lehetnek bökkenők.

Az elmúlt években nagyon sok olyan ruhát láthattunk, amik bár kétségtelenül jól mutattak egy-egy megkreált helyzetben, ám ahogy azt Zoë Kravitz példája is mutatja, sokszor elég egy rossz szögből készült fotó ahhoz, hogy rögtön láthassuk, még bizony ezekben a ruhákban is lehetnek olyan apró bakik, amire végülis lehetetlen lenne felkészülni.

A 33 éves színésznő éppen Robert Pattinson társaságában járja Európát új közös filmjük, a Batman kapcsán. A Macskanőt alakító Zoë a tegnap esti londoni premieren egy csodaszép fekete, testhez simuló, diszkréten villantós Saint Laurent darabban ragyogta be a vörös szőnyeget...

Kép
forrás: Getty Images

Az esemény kapcsán pedig rögtön elkezdtek terjedni a neten más szögből elkapott pillanatok is, amik után ahogy az már lenni szokott, elkezdték szétcincálni az oldalak a színésznő ruháját. Ugyanis az aprón kivágott, elölről tökéletesen ható merész részletek oldalról nézve már egészen más hatást keltenek...

Kép
forrás: Getty Images

Nos, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, egy látszólag tökéletes ruha is rejthet apró buktatókat. Éppen ezért egy pillanatig sem kell rosszul érezned magad, ha egy ideálisnak ható darab rajtad kicsit másként áll, mint ahogy azt előre fejben eltervezted. Napjaink kínálatát elnézve nem egy olyan trend kering a köztudatban, aminek apró részletei bizony a sztárokkal is kifognak és nincs az a stylist csapat, aki erre a kikerülhetetlen helyzetre megoldást találhat. És nincs is ezzel semmi baj! Nem kell mindent elhinni, amit az Instagramon látsz és nem kell amiatt alkalmatlannak érezned magad egy trendre, mert mások filterezett valóságai egészen mást mutatnak. Így csak azt tanácsolhatjuk, hogy ha már egy ideje te is szemezel a kivágott ruhákkal, ne kételkedj magadban, vágj bele, mert biztosak vagyunk abban, hogy legalább annyira csodaszépen mutatsz majd ebben a darabban, mint bármelyik híresség, akinek a fotója szembejön veled a neten!

Ezek után te mit gondolsz? Ciki vagy nem a színésznő ruhája!

Igen, szerintem inkább egy másik darabot kellett volna választania.
Nem! Kit érdekel az apró kis részlet? Az összkép még így is tökéletes!

De egész egyszerűen vannak olyan darabok is, amik néha szimplán csak előnytelenek...

Galéria / 8 kép

8 ruhadarab, ami a tökéletes alakot is képes tönkretenni

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.