#ígyvagyokjó(l) - A TikTok új sztárja két barátnő, aki bebizonyítja, hogy bármilyen testalkattal lehet stílusosan öltözni

#ígyvagyokjó(l) - A TikTok új sztárja két barátnő, aki bebizonyítja, hogy bármilyen testalkattal lehet stílusosan öltözni
Forrás: Getty Images/Jennifer Grayloc
Facebook
Twitter
Pinterest

Denise Mercedes és Maria Castellanos videóinál kevés nagyobb önbizalomlöket van most TikTokon!

Összeöltözni a legjobb barátnőnkkel olyasmi, amiből azt hittük, hogy már valamikor az általános iskolában kinőttünk, ám a New York-i székhelyű Denise Mercedes és Maria Castellanos új szintre emelte ezt a dolgot!

A két barátnő az elfogadás és a testpozitív mozgalom nevében indította el #stylenotsize sorozatát a TikTokon, amivel egyhamar hatalmas sikert futottak be. Denise és Maria nem ugyanaz a konfekcióméret hordja, ám szeretnék bebizonyítani, hogyha kellő magabiztossága van az ember lányának, akkor bármit viselhet, és nincs olyan, hogy valami csak a vékony modelleknek áll jól. Villantanak trendi nyári szetteket, fürdőruhát, és nőies randiszetteket is, egy viszont mindig garantált - mind a ketten csodásan festenek!

A csajok videóiért kattints galériánkra!

Galéria / 10 kép

Így néz ki ugyanaz a ruha egy vékony és egy telt nőn

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.