„Sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni” - interjú Axente Vanessával

„Sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni” - interjú Axente Vanessával
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A magyar szupermodell a pályafutása során olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Prada, a Christian Dior, a Louis Vuitton, a Donna Karan vagy a Calvin Klein, 2022-ben pedig megalapította a sajátját is Essa World néven, mellyel egy támogatói közösséget szeretne létrehozni a nőknek világszerte. És erre a fontos küldetésre már a róla elnevezett koktéllal is koccinthatunk!

Izgalmas itallal bővült a The Ritz-Carlton Budapest Kaffee Wien kávézójának kínálata, ugyanis március 22 óta már azt a „The Vanessa” fantázianevű Collagen Cocktailt is megrendelhetjük magunknak, ami nemcsak a testnek, hanem a léleknek is igazi energiabomba. Az alkoholmentes kollagén koktél ráadásul szó szerint ragyogóbbá teszi a bőrünket, szóval érdemes minél gyakrabban koccintani vele, ha az Erzsébet téren járunk. „Ez az eddigi legnagyobb és a legizgalmasabb kollaborációnk” – jelenti ki az Essa World csapatának nevében Vanessa Axente, a koktél névadója, aki maga is óriási hangsúlyt fektet az egészségére.

A fiatalság forrása

A magyar szupermodell, Vanessa Axente 2022 májusban indította el táplálékkiegészítő családját Nimisha Guptával együtt azzal a céllal, hogy a nők egy olyan mindennapi rutint alakíthassanak ki a termékeik használatával, ami hozzásegítheti őket a kiegyensúlyozott életvitelhez. Az Essa World kollekciójának immunerősítő vitaminjai és a növényi protein porok értékes mikro tápanyagokkal van dúsítva, a maximális hatás elérése érdekében. Ilyen például a hidrolizált kollagén is, amely a „The Vanessa” koktél egyik legfőbb összetevője, „ami tartalmaz hialuronsavat, C- és E-vitamint, melyek hozzájárulnak a normál kollagén képződéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez” – olvashatjuk az itallapon. „Mindezen hatóanyagoknak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik” – tudjuk meg a pink grapefruittal és cukormentes tonic vízzel ízesített „The Vanessa” titkát.

Kép
forrás: Dina Sungatullina

Egy pohár önbizalom

„Az első dolog, ami eszembe jutott a koktélról, miután megkóstoltam, az a frissesség” – mondja Vanessa, mikor az új együttműködéséről kérdeztük. „Lendületet, energiát, életerőt ad” – vallja a szupermodell, aki hisz abban, hogy a szépség belülről fakad, mert a kulcsa az egészség. „Ezt az üzenetet képviseli az Essa World is.” Vanessa reméli, hogy a Collagen Cocktail önbizalommal telibbé, magabiztosabbá teszi majd a fogyasztóit, hiszen a csodaitalnak hála lassíthatjuk a bőrünk öregedését és rugalmasabbá, puhábbá, üdébbé varázsolhatjuk azt. „Szeretem, hogy a kollagénünknek van egyfajta édeskés íze, mert ezzel ki tudom elégíteni a délutáni nassolás utáni sóvárgásomat” – vallja be nevetve Vanessa, aki időnként smoothie-ját is ezzel a termékkel turbózza fel.

Együtt könnyebb

Az Essa World alapítója egyébként nemcsak a fizikai, hanem a mentális jóllétére is tudatosan odafigyel és a csapatával együtt azt a filozófiát követi, miszerint az egészség egy utazás, nem pedig egy úti cél. „Folyamatosan tanulok. Azt élvezem a legjobban, ha másoktól, velük együtt tudok fejlődni. Az Essa World éppen egy ilyen támogatói közösséget szeretne létrehozni a nőknek” - tudjuk meg Vanessától, aki hamarosan podcastet is indít olyan kérdésekben, amelyek sokakat érintenek, mégis kevesen mernek beszélni róluk. Ő maga is sokszor tapasztalta azt, hogy ha mer nyitni mások, akár (csak) a barátnői felé, rájöhet, hogy valójában nincs egyedül a problémáival és a nehézségeivel. „Két évvel ezelőtt kezdtem el pszichológushoz járni és nagyon örülök, hogy megtettem, mert rengeteget segített nekem” – emeli ki Vanessa, aki szerint még ma is inkább negatív megítélése van a terápiának. „Arra neveltek minket, hogy erősnek kell lennünk és nem mutathatjuk ki, ha baj van. Pedig sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni.”

Kép
forrás: PR

A tökéletlen élet a tökéletes

Bár Vanessa ritkán oszt meg bármit a közösségi médiában a magánéletéről, a social media platformok használata azért sajnos őt is gyakran negatívan érinti: az Instagram-képek pörgetése közben időnként azon kapja magát, hogy mások tökéletesre filterezett élete miatt a sajátját rosszabb színben látja. „Ilyenkor nem árt egy kis reality check azzal kapcsolatban, hogy valójában milyen szerencsés is vagyok” – hangsúlyozza nekünk Vanessa, aki éppen ezért ma már telefonmentesen indítja a reggeleket, miközben elfogyasztja a kávéját. „Hagyok magamnak időt, hogy átgondoljam a napomat.” Amikor pedig arról faggattuk, mi az a mantra, ami inspirálja őt a mindennapokban, azt feleli, akármennyire is nehezen lép ki a komfortzónájából, mindig törekszik rá, mert ha hibázna, akkor is csak tanulhat a próbálkozásból. „Nem szabad félni a kudarctól!” – üzeni mindenkinek.

A frissítő és energizáló „The Vanessa” Collagen Cocktail a The Ritz-Carlton,Budapest szálloda Kaffee Wien kávézójának kínálatában szerepel, ára 4500 Forint: mivel alkohol és cukormentes, így bármikor bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Galéria / 6 kép

Mert a szépség nem minden! 6 szupermodell, akik kőkemény üzletasszonyok lettek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?