TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!

TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!
Forrás: TEILOR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetven év alatt jöttek-mentek trendek, a midiszoknyát többször felváltotta a mini, megjelentek és eltűntek trapéznadrágok, azonban ízléstől és korszaktól függetlenül egy dologban mindannyian egyetérthetünk: ahogy a való életben, úgy a divatban is vannak időtlen és örök klasszikus darabok - mint például a gyémánt.

A gyémánt nem csak az esküvők éke. Kerek születésnap? Munkahelyi előléptetés vagy anyák napja? Kishúgod ballagása? Számtalan olyan esemény van az életünkben, ami megérdemli, hogy megünnepeljük, és amire örökké emlékezni fogunk, különösen, ha egy örök érvényű darabbal lepjük meg szeretteinket vagy magunkat. Az ékszerek minden ünnepet feldobnak, és legyen szó akár a minimalizmusról, akár a csillogás és az elegancia legmagasabb fokáról, a TEILOR ékszerek között biztosan találsz olyat, amitől nagyot dobban a szíved.

Kép
forrás: TEILOR

Amikor megismerkedsz az ásványok és színes drágakövek látványos világával, a csillogás és a színek varázsa könnyen rabul ejt. Ahogyan a fény megtörik a kövek izgalmas formáin és mintáin, és színük minden mozdulatnál más és más világba kalauzol el, a ragyogás és az árnyékok egyszerre intenzív és elillanó varázslatában találod magad. Olyan vonzerő ez, amelyet nem lehet szavakkal kifejezni.

A színek mellett a második elem, amelyen keresztül a természet játszik velünk, és lep meg minket nap mint nap, az a forma: pillangók és szitakötők ragyogó galaxisa, virágfantáziák és színes tollak elevenednek meg a drágakövekkel díszített darabokon.

Soha nem tévedhetsz egy olyan darabbal, amely valós értékeket fejez ki - legyen szó akár időtlen klasszikus, 14 vagy 18 karátos fehér vagy sárga aranyból készült ékszerről, vagy akár a merész, a szivárvány minden színében tündöklő, drágakövekkel vagy féldrágakövekkel kirakott aranyból készült darabokról. Egy biztos - egy TEILOR ékszerrel minden ajándékozás emlékezetes lesz.

A TEILOR 25 éves fennállása alatt egy családi üzletből Közép-Kelet-Európa luxus ékszerláncává nőtte ki magát. A gyémántokra és drágakövekre specializálódott márka erős portfóliót épített ki, amely az iparág két legfontosabb intézete,a GIA (Gemological Institute of America) és a De Beers Institute of Diamonds által minősített gyémántokkal ellátott eljegyzési gyűrűk kollekcióját tartalmazza. Minden üzletben jól képzett értékesítési tanácsadók csapata áll készen arra, hogy segítsen megtalálni a megfelelő ékszert.

Kép
forrás: TEILOR

Most kíváncsiak vagyunk a te véleményedre a gyémántékszerekről!


Töltsd ki a TEILOR kérdőívét, amely mindössze néhány percet vesz igénybe!

A kitöltők között egy 150 000 Ft értékű utalványt sorsolunk ki, amely a 4 budapesti TEILOR üzlet bármelyikében felhasználható.

Lepd meg szeretteidet vagy magad egy igazán különleges ajándékkal!

A kérdőív kitöltéséhez kattints >> ide!

A játékszabályzatot >> itt éred el!

A nyereményjáték 2023. május 21., éjfélig tart.

WWW.TEILOR.HU

A TEILOR-ról
A TEILOR 25 éves fennállását ünneplő, családi hagyományokra épülő nemzetközi luxus ékszerüzletlánc. A márka minden kollekciójában modern csavarral ötvözi a klasszikus eleganciát. A TEILOR 65 üzletét öt országban (Románia, Bulgária, Magyarország, Lengyelország és a Cseh Köztársaság) erős online jelenlét kíséri a teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu és teilor.bg e-kereskedelmi platformokon keresztül.
A TEILOR kollekciói között arany ékszerek, valamint egyedi, gyémántokkal és drágakövekkel kirakott ékszerek, amelyek a vásárlók kívánságaihoz igazodnak.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.