Íme a bizonyíték, hogy Sarah Jessica Parker már nagyon messze áll Carrie Bradshaw-tól

Íme a bizonyíték, hogy Sarah Jessica Parker már nagyon messze áll Carrie Bradshaw-tól
2017. szeptember 19.

A friss fotóknál semmi sem szemlélteti jobban, hogy mi a különbség a mese és a valóság között!

Melyikünk ne álmodozott volna már arról, hogy egyszer olyan életet szeretne élni, mint Carrie. Tehetség, sikeres, karrier, befolyásos barátok, divatmagazinok, álompasi, álomgardrób... Persze szerettük Carrie-t a hibáiért is, hiszen sosem akarták tökéletesnek mutatni a sorozatban, de a legfontosabbat még így is mindig elfelejtjük, a Szex és New York egy modern mese, modern lányoknak. Persze voltak, akik már kigyógyultak rég a Carrie-szindrómából, ott van például az amerikai újságíró, Aran Krantcil, akinek bálványdöntögető írását már bemutattuk nektek, vagy hogy messzebb ne menjünk, elég csak magát SJP-t említeni, aki már sokszor, sok helyen nyilatkozta, mennyire elege van, hogy még mindig Carrie-hez hasonlítják.

Szavai egyből eszünkbe jutottak a friss fotói láttán, és azt kell mondjuk – ezek után eszünk ágában sem lenne egymáshoz hasonlítgatni őket, hisz most maga Sarah Jessica bizonyította, amit persze eddig is tudtunk valahol: az élet nem a Szex és New York.

Na de hogy miről is van szó? A színésznő mondjuk úgy, ismét eljátszotta a sorozat egyik ikonikus jelenetét, amellyel szemléltette, mi a különbség a mese és a valóság között.

Így fog taxit Carrie a Szex és New Yorkban:

Kép

Így pedig egy valódi nő a való világban!

Kép
Kép
Kép

De tudod, mi van? Mi pont ezért imádjuk annyira SJP-t, mert emberi!


Azért tegyük hozzá, bár Carrie élete egy mese, amiről fölösleges álmodozni, stílusát még mindig nagyon imádjuk. És ha egy kis inspirációra lenne szükségünk, nálunk még mindig az elsők között van!

Nézd meg a galériánkat> 19 kép
19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!