Káprázik a szemünk? Sarah Jessica Parker anyukája úgy néz ki, mint Audrey Hepburn

Káprázik a szemünk? Sarah Jessica Parker anyukája úgy néz ki, mint Audrey Hepburn
2017. július 26.

Láttad már valaha SJP anyukáját?

Már nincs kétség, időtlen stílusérzékét családi ágon örökölte Sarah Jessica Parker, méghozzá elbűvölő édesanyjától. A sztár tegnap posztolt egy régi képet róla az Instagramra, mivel anyukája most ünnepelte a születésnapját, a fotó mellé pedig egy igazán megható üzenetet is hagyott neki.

Boldog születésnapot, mami!
Az összes szeretetem és legszebb jókívánságaimat küldöm erre a tökéletesen tökéletes szülinapi évfordulóra, köztük azt is, hogy még sok-sok évet kívánok neked a nyolc gyerekeddel és tizenkét unokáddal

- kezdte a szentimentális kommentet a színésznő.

A fotót látva néhányan meg is lepődtek, ugyanis most kiderült, hogy Sarah Jessica anyukája, Barbra Forste nem csupán gyönyörű, hiszen sokaknak Audrey Hepburn jutott róla az eszébe.

Profilból tényleg olyan, nem?

Nem tudok többet mondani, mert épp nyilvános helyen ülök, és mindjárt elsírom magam a meghatottságtól, csodálattól és mély hálától.
Xxx, Sarah Jessica

Bár nem így van, de azon se lepődnénk meg, ha egyszer kiderülne, hogy Sarah Jessica és Audry Hepburn között rokoni szál lenne, hisz számos közös vonás van bennük. Mindketten egy korszak meghatározó stílusikonjának számítottak, és egy egész generáció számára szolgáltak példaképként mind öltözködésükkel, mind karrierjükkel, Parker pedig a múltban már bele is bújt anyukája hasonmásának bőrébe:

Kép

Furcsán összeérnek ezek a szálak, nem?


Meglepődtél SJP anyukáján? Akkor a következő fotókon is meg tudsz, ugyanis galériába tettük a hírességek ritkán látott szüleit!

Nézd meg a galériánkat> 30 kép
Sztárok és anyukáik
Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.