Még fiatalabbra kacsintgat? Döbbenet, ki a legjobb pasi JLo szerint (nem, nem Drake)

Még fiatalabbra kacsintgat? Döbbenet, ki a legjobb pasi JLo szerint (nem, nem Drake)
Forrás: Getty Images
2017. február 21.

Eddig úgy volt, hogy Drake-kel alkotnak egy párt, ám most már szinglinek nevezte magát!

A táncos-énekes-színésznő a minap Ellen DeGeneres show-jában játszotta a "Inkább..." játékot (tudod, amikor választanod kell két pasi képe közül, majd a végén a "selejtező" során kijön egy befutó), mivel azt mondta szingli, és ezért Ellen szeretett volna új pasit találni neki. Sok-sok szívtipró közül, mint Zac Efron, Nick Jonas, Lenny Kravitz, Leonardo DiCaprio, sőt Brad Pitt, JLo hogy, hogy nem elég gyakran mondta ugyanazt a nevet. Nem, nem az eddig a pasijának hitt Drake-et, hanem a One Direction egyik tagját, Harry Stylest! Ellen szerint ő "a tökéletes pasi" a 47 éves dívának.

Ő számomra a tökéletes pasi? Egy kicsit fiatal hozzám.

- mondta a 23 éves énekesre.

A műsorvezető erre érkező kissé kérdő-gunyoros arkifejezésre pedig rögtön leszögezte: ő bizony nem a fiatalabb pasikra bukik.

Oké, először is hagyd abba! Nem randizom fiatalabb pasikkal. Nem arról van szó, hogy fiatalabbnak KELL lenniük. Ez nem így működik. Csak találkozom emberekkel, aztán elkezdek találkozgatni velük, elkezdek járni velük, és ha tetszenek, tetszenek. És ha nem, akkor nem. Csakis azon múlik, hogy vonzódom-e hozzájuk: a szellemiségükhöz, a lelkükhöz, az energiáikhoz, és a többi.

Na és mi a helyzet Drake-kel? Állítólag épp szünetet tartanak, de nincs köztük semmilyen rossz érzés.

Küldött nekem egy dalt, amiben szeretné, hogy részt vegyek, szóval van egy közös dalunk. Nem tudom mit fog kezdeni vele, mindenesetre megcsináltuk!

instyle.com

Büszkeség: Ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!