Erre nagyon kíváncsiak vagyunk! Natalie Portman TV-történelmet készül írni az Oscaron

Erre nagyon kíváncsiak vagyunk! Natalie Portman TV-történelmet készül írni az Oscaron
2017. február 2.

Hamarosan mindenre fény derül!

Natalie Portman hatalmas pocakja most az egyik legnagyobb látvényosság Hollywoodban. A színésznő - tőle nem meglepő módon - végig stílusos viselte az áldott állapotot, terhessége pedig belecsúszott a nagy díjátadó-szezonba is, ami azért minden sztármamit nagy kihívás elé állít. Natalie azonban bírja a gyűrődést!

Kép

Hamarosan azonban közeledik a filmes szakma legjobban várt parádéja, és egyben az év legfontosabb red carpet-es megjelenése, az Oscar. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy a Legjobb női főszreplő díj-ra esélyes színésznő szemképráztató lesz, ám a napokban elárulta egyik legnagyobb paráját Jimmy Kimmelnek, és kiderült, nem szeretne úgy járni, mint néhány évvel ezelőtt Jennifer Lawrence.

Most komolyan, van olyan, aki nem emlékezik erre?

Meg is beszélték hát gyorsan Jimmy-vel - aki egyébként a 88. Oscar egyik műsorvezetője lesz -, hogyha úgy alakul, akkor segít neki fellépni a színpadra, hiszen azt még neki is sikerült megállapítania, hogy Natlie bizony "nagyon terhes", ezzel pedig TV-történelmi pillanatot írnának.

Mi pedig csak annyit kívánunk, hogy így legyen!

"Valójában a sérültek az egészségesek" - interjú Kecskés Karina

Kecskés Karina tíz éve segíti az értelmi sérültekből álló Baltazár Színház társulatát, emellett nyaranta Csángóföldön táboroztat árva gyerekeket. A színésznő három saját gyermekét is rendszeresen bevonja a programokba.

Előfizetés