Emlékszel még Phoebe hármasikreire a Jóbarátokból? Így néznek ki most!

Emlékszel még Phoebe hármasikreire a Jóbarátokból? Így néznek ki most!
2016. november 4.

Nagyot nőttek a srácok, mióta utoljára láttuk őket.

Phoebe számtalan döbbenetes pillanatot okozott a sorozat nézőinek a 10 évad alatt, de a legnagyobb dobása - szó szerint is -, hogy világra hozta sokáig ismeretlen féltestvére gyerekét. Ugyanis projekt elvileg egy kisbabával indult, ám mivel Phoebe-ről van szó, végül három lett belőle.

Még jobban érezzük a Jóbarátok nélkül töltött évek múlását, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy Phoebe 1998-ban adott a hármasikreknek életet, vagyis a lurkók idén lennének 18 évesek: megszereznék a jogosítványukat és az egyetemre készülnének. Ha nagyon pozitívak vagyunk. De Ifj.ifj. Frank, Leslie és Chandler (aki amúgy lány) persze már a való életben sem gyerek, te felismered egyáltalán őket?

Így láthattuk őket utoljára a 10. évadban:

És így néznek ki most:

Allisyn Ashley Arm, vagyis Leslie az egyetlen, aki a filmezésénél maradt. Most 20 éves és sokat dobott a karrierjén, hogy 2009-ben szerepet kapott a Disney Channel saját sorozatában, a Sonny, a sztárjelöltben. Azóta sorra kapja a szerepeket és szinkronszínészként is dolgozik, simán lehet, hogy hamarosan hallunk még felőle.

Dante Pastula, vagyis Ifj.ifj. Frank ma már inkább a zenélésért van oda, viszont még 2004-ben ő kölcsönözte a hangját a Polar Expressz egyik szereplőjének. Amúgy tipikus amerikai srácként éli mindennapjait, bulizik, sportol és mindene a hip-hop.

gif

A kis Chandlernek viszont senki sem akad a nyomára az interneten, az őt alakító Sierra Marcoux teljesen eltűnt a képből. Chandler. Csodálkozik ezen valaki?

A kávé, amit mindenki iszik, de senki sem tudja mi az, avagy a nagy kérdés: mi is az a Flat White?

Senkitől nem kaptam választ, ezért úgy döntöttem, magam járok utána a kérdésnek.

Micsoda hír! Új márkával térnek vissza a USE unused tervezői

Nem kell már sokáig nélkülöznünk a srácokat!

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!