Kate Moss nagy karrierváltása

Kate Moss nagy karrierváltása
Forrás: Europress
2016. szeptember 23.

Új területen próbálja ki magát a szupermodell.

Kate Moss tavaly tavasszal hagyta ott a londoni Storm ügynökséget, akik kezdetektől egyengették karrierjét. Azóta nagy volt a csönd körülötte, eltekintve persze attól a néhány Vogue címlaptól, melyeken szerepelt.

Most pedig robbantotta a hírt, hogy saját ügynökséget alapít Kate Moss Agency néven és nem csupán modellek képviseletével fog foglalkozni, hanem színészekkel, énekesekkel és táncosokkal is.

Így kommentálta a a Storm elhagyását:

Úgy éreztem, többeket akarok csinálni a modellkedésnél. És bármennyire is próbálkoztam volna ebben velük, örökre az a kis Kate maradtam volna számukra, akit tizennégy éves kora óta ismernek. El kellett jönnöm és nagyon megértőek voltak ezzel kapcsolatban.

Azt is hozzátette, hogy nem csak olyanok képviseletét vállalják majd, akik megnyerték a genetikai lottóötöst és nem csak vezetni akarja az ügynökséget, hanem a tehetségek karrierjének menedzselésében is részt akar venni.

Sztárokat akarok csinálni!

-mondta.
A Stormtól egyéként magával vitte az új bizniszbe Lucy Baxtert is, aki már évek óta az ügynöke és már a cég Instagramja is elindult, míg maga az ügynökség a hó végével startol.
Reméljük, hogy Kate ebben is olyan sikeres lesz, mint a modellkedésben!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.