Kate Moss nagy karrierváltása

Kate Moss nagy karrierváltása
Forrás: Europress
2016. szeptember 23.

Új területen próbálja ki magát a szupermodell.

Kate Moss tavaly tavasszal hagyta ott a londoni Storm ügynökséget, akik kezdetektől egyengették karrierjét. Azóta nagy volt a csönd körülötte, eltekintve persze attól a néhány Vogue címlaptól, melyeken szerepelt.

Most pedig robbantotta a hírt, hogy saját ügynökséget alapít Kate Moss Agency néven és nem csupán modellek képviseletével fog foglalkozni, hanem színészekkel, énekesekkel és táncosokkal is.

Így kommentálta a Business of Fashionnek a Storm elhagyását:

Úgy éreztem, többeket akarok csinálni a modellkedésnél. És bármennyire is próbálkoztam volna ebben velük, örökre az a kis Kate maradtam volna számukra, akit tizennégy éves kora óta ismernek. El kellett jönnöm és nagyon megértőek voltak ezzel kapcsolatban.

Azt is hozzátette, hogy nem csak olyanok képviseletét vállalják majd, akik megnyerték a genetikai lottóötöst és nem csak vezetni akarja az ügynökséget, hanem a tehetségek karrierjének menedzselésében is részt akar venni.

Sztárokat akarok csinálni!

-mondta.
A Stormtól egyéként magával vitte az új bizniszbe Lucy Baxtert is, aki már évek óta az ügynöke és már a cég Instagramja is elindult, míg maga az ügynökség a hó végével startol.
Reméljük, hogy Kate ebben is olyan sikeres lesz, mint a modellkedésben!

Oscar 2017: A 10 legmegosztóbb pillanat

Az biztos, hogy nem unatkoztunk az idei Oscar-díjátadó nézése közben.

Micsoda sármőrök! Ők voltak a legstílusosabb pasik a 89. Oscar-gálán!

Imádjuk a vörös szőnyeges outfiteket, de a színésznők ruhakölteményei után a pasikra is érdemes néhány pillantást vetni!

Ez bizony szerelem! Édes sztárpárok az Oscar-gála vörös szőnyegén

Lopott csókok, szerelmes pillantások, lángoló szenvedély - íme néhány nagyon összeillő páros az Oscar vörös szőnyegéről.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés