Így érte el a tökéletes alakot! 2 dolog, amit Blake Lively kihagyott az étrendjéből, hogy bomba formába kerüljön

Így érte el a tökéletes alakot! 2 dolog, amit Blake Lively kihagyott az étrendjéből, hogy bomba formába kerüljön
2016. augusztus 18.

Blake a szülés után érte el élete legjobb formáját.

Bár azóta már újra terhes, a két gyerek között Blake Lively bevállalta A zátony forgatását, ami hatalmas kihívás volt számára, hiszen a cápás film szinte minden percében falatnyi bikiniben vette a kamera.

A szülés utáni súlyfelesleggel sok nő megküzd, a színésznő mégis ekkor hozta élete legjobb formáját. Ott vannak persze a szuper gének, amik az elmúlt években végig biztosították Blakenek a tökéletes alakot, ám most ennél még neki is többre volt szüksége. A sok edzés mellett két alapvető élelmiszert vont meg magától a siker érdekében, hiszen mindössze 8 hónapja volt a forgatásig.

Ki mondaná meg, hogy friss anyuka?
Ki mondaná meg, hogy friss anyuka?

Blake egy interjúban elárulta, hogy teljesen kiiktatta az étrendjéből a glutént és a szóját. Persze elsőre az nem hangzik olyan drasztikusnak, ám a színésznőt is meglepte, hogy mennyi élelmiszer tartalmaz hozzáadott szóját, így a tiltólistája a vártnál is jobban megnövekedett.

Az alakod teljesen átalakul a szülés után, és ez így szép, hiszen anya lettél, de közben végig az van a fejedben: héé, az én testem nem így nézett ki. Aztán úgy érzed sosem kapod vissza. De igen, megcsinálhatod!

- nyilatkozta Blake.

Egyébként Blake nagyon is szereti a hasát, és volt, amiről így sem tudott lemondani. Egy kis cukorra mindig szüksége van, ami Ryan és a pici mellett megédesíti az életét.

Bomba alakját még megcsodálhatod a moziban!

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!