Ez a meglepő új táskatrend lesz a kedvencünk ősszel

Ez a meglepő új táskatrend lesz a kedvencünk ősszel
2017. szeptember 4.

Játékos, merész és egyre többet fogjuk látni, ahogyan beköszöntenek a hidegebb hónapok.

Ha egy trendet kiszúrunk két olyan egymástól teljesen különböző ízlésű stílusikonon, mint amilyen Kendall Jenner és Victoria Becham, akkor tudjuk, hogy arra bizony oda kell figyelni. Őket pedig még az sem hozta zavarba, hogy egy alapvetően őszi-téli anyagból készült táskával jelenjenek meg már nyáron. Mostanra talán ki is találtad, hogy a vicces, műszőrméből készült kis táskákról beszélünk.

Kép

Lehet válltáska, clutch vagy akár keresztpántos darab is, lényeg, hogy látványos legyen. Jöhetnek az őrületes színek és minták is, hiszen nem egy komoly darabról van szó. Kendall laza, kalsszikus farmer és fehér ing kombinációval viselte, míg Victoria egy fokkal merészebb árnyalatot választott és élénk színű, mintás ruhát párosított hozzá. Szerintünk is az a legjobb ötlet, ha váratlanul hat a tatyó egy elegáns vagy egyszerű szett mellett. De persze vadabb hatást érhetsz el, ha még távolabb álló stílust választasz mellé, például egy sportos szettet.

Kép

Nézd meg a galériában a kedvenceinket!

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Ez a meglepő új táskatrend lesz a kedvencünk ősszel

Who What Wear

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.