Rachel, te vagy az? Jennifer Aniston új szettjénél semmi sem idézi meg jobban a Jóbarátokat

Rachel, te vagy az? Jennifer Aniston új szettjénél semmi sem idézi meg jobban a Jóbarátokat
2017. július 27.

Mintha Rachel választotta volna ezt a szettet!

Jennifer Aniston tényleg igazi jó barát. A színésznő szerda délután bukkant fel férjével, Justin Theroux-val egy hollywoodi ünnepségen, ahol egyik közeli barátját és munkatársát, Jason Batemant ünnepelte a szakma. Jason ugyanis végre saját csillagot kapott a híres Hollywood Walk of Fame sétányon.

Jennifer az eseményre igazán stílusosan érkezett, választása egy ujjatlan fekete ruhára esett, amit virágminta díszített. A Rachelhez méltó darab igazán nőies, közben mégis bohém hatást keltett, amely csodásan követte a 48 éves színésznő még mindig tökéletes alakját. És szerencsére ezúttal még a múltkorihoz hasonló baleset sem történt vele:

Igazán tuti választás!

Kép

Míg manapság a negyedik X-et betöltő sztárok között elindult valamiféle villantási verseny, gondoljunk csak a napokban melltartóban feszítő Charlize Theronra, vagy a tiniruhába bújt Nicole Kidmanre, addig Jennifer már nem akar sokat mutatni, az eleganciára szavaz. Mi pedig imádjuk, hogy nem áll be a sorba, s bár a Jóbarátok 13 éve véget ért, ha valaha mégis készülne folytatás, pont így képzelnénk el az idősebb Rachel Green stílusát.

Kép

Pedig a közelmúltban egy interjúból pont kiderült, hogy a színésznő, akárcsak SJP, nem rajong már az általa alakított karakterért, sőt soha nem akarná már felvenni ezeket a ruhákat. Pedig milyen jó kis szettek voltak, nem?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Gondoltad volna? Jennifer Aniston nem rajongott Rachel stílusáért!
Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.