Katalin hercegné és Mandy Moore ugyanabban a ruhába bújt – Szerinted kinek állt jobban?

Katalin hercegné és Mandy Moore ugyanabban a ruhába bújt – Szerinted kinek állt jobban?
2017. június 15.

Íme, Hollywood és a brit királyi család összecsapása a vörös szőnyegen!

Előfordul, hogy két híresség ugyanabba a ruhába szeret bele– vagy férfiba, de ez most mellékes. Olvasóink is nagyon szeretik a "Kinek állt jobban a szett?" összecsapásokat, így mostantól rendszeresen jelentkezünk az egy ruha, két híresség sorozatunkkal.

Katalin most duplázik, korábban Drew Barrymore-ral, most pedig a 2000-es évek tinifilmjeinek egyik legnépszerűbb sztárjával, Mandy Moore-ral csap össze.

Míg Mandy hercegnő a szívünkben, addig Katalin a való életben is az, és bár a két hírességről nem mondanánk, hogy hasonlítanak egymásra, úgy tűnik ha ruhákról van szó, egy húron pendülnek. Ebben a csodás Preen By Thorton Bregazzi-ruhába mind a ketten teljesen beleszerettek – megjegyezzük, abszolút jogosan –, s míg a színésznő a This Is Us sorozat tavalyi sajtótájékoztatóján, addig Katalin a kanadai körútján viselte. Ez a darab pedig tökéletes példája annak, hogy mennyire megváltozhat egy ruha stílusa pusztán a kiegészítők miatt, ha nem lennénk elég szemfülesek, ki sem szúrtuk volna, hogy ugyanarról az estélyiről van szó.

Nincs más hátra, mint a szavazás!

Kép
Kép

Írd meg nekünk kommentben, hogy ki volt benne a csinosabb!

Büszkeség: ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!