Nem tud vele leállni! Ez Victoria Beckham kedvenc őszi szettje

Nem tud vele leállni! Ez Victoria Beckham kedvenc őszi szettje
2016. szeptember 27.

Victoria ezért még egy olyan "divatbűnt" is elkövet, amit stílusikonok sosem szoktak.

Olvasd el ezt is!

Napokig szinte ugyanabban a szettben lépett utcára. Persze Victoria Beckham összeállításait látva gyakran fog el minket a déjà vu érzés, hisz az egyszerű, de mindig tökéletes minimál style mellett tette le a voksát már évek óta. Most viszont új szerelme van, a pliszírozott szoknya, ami annyira magába bolondított, hogy még a New Yorki-i divathétre sem volt hajlandó mást felvenni. Pedig ha valahol, hát ott illik minden eseményen valami újat, valami extrát villantani.

Mrs. Beckham fittyet hányt erre a szabályra, az ő szíve most a pliszírozott szoknyákért dobog, ezekből is a midi hosszt részesíti előnyben. Ez a fazon egyébként az idei ősz abszolút kedvence, erre most maga Victoria a bizonyíték!

Téged is elvarázsol?

Kép
Kép
Kép
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.