Stílustipp: Ilyen őszi kabát illik hozzád az alakod szerint

Stílustipp: Ilyen őszi kabát illik hozzád az alakod szerint
2016. szeptember 23.

Segítünk megtalálni neked a szezon legtökéletesebb darabját, csak az a kérdés, hogy melyik típusba tartozol!

Alma

A szűkített derekú, ballonkabát típusú kabátok állnak jól neked. Válassz ezekből bátran egyenes vonalú és lefelé bővülő darabokat is nyugodtan. Kerüld azonban a rövid derékig érő, vagy magasan gombolódó zakókat és kiskabátokat, mert ezek erősíteni fognak. A legjobb a fenékig vagy még kicsit lejjebb érő hossz számodra. Zakók és blézerek esetében pedig sose a hasad mérete legyen a mérvadó, nem kell mindenáron begombolni a kabátokat, a lényeg, hogy a derekadon és a válladon szépen álljon.

Klasszikus ballonkabát, H&M, 14 990 Ft
Klasszikus ballonkabát, H&M, 14 990 Ft

Oszlop

Alakod igényli, hogy tested vonalát több helyen is "megtörd" mintás felületekkel, vagy érdekes szabásvonalakkal, így ha valaki, akkor te aztán elengedheted a fantáziádat. Keress nőies darabokat, érdekes szabású, feltűnő színű, anyagú kabátokat. Jöhetnek a nagy zsebek, érdekes cipzármegoldások, vagy szokatlan gombok.

Méregzöld műszörme kabát, Zara, 25 995 Ft

Méregzöld műszörme kabát, Zara, 25 995 Ft

Körte

Mivel a feladat a felsőtested hangsúlyozása, így ajánlott számodra a réteges öltözködés, amihez kötelező egy-egy feltűnő kiskabát. Amire figyelned kell, az a hossz. Kerüld a csípőig érő darabokat, ám jól állnak neked a környakú dzsekik, az élénk árnylatú gallérok, a hangsúlyos ujjak, a válltöméses darabok. Valamint keresd a derékban szűkített, vagy övvel ellátott blézereket, amik kiemelik vékony derekadat és sose felejts el viselni a nyakadban egy színes sálat.

Burgundi velúr dzseki, Mango, 23 995 Ft
Burgundi velúr dzseki, Mango, 23 995 Ft

Homokóra

Kifejezetten előnyösek számodra a derékhangsúlyos darabok, hisz így a derekadra terelődik a figyelm. Ez alatt értendőek a rövidebb szabású kiskabátok, és a nőiesebb fazonú, övvel ellátott trench coatok. Érdemes játszanod a zsebekkel és gombokkal is, előnyösek számodra például a klasszikus kétgombos zakók és a mellények.

Szűkített fazonú kabát arany szegéllyel, Zara, 22 995 Ft
Szűkített fazonú kabát arany szegéllyel, Zara, 22 995 Ft
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.