Stílustipp: Ilyen őszi kabát illik hozzád az alakod szerint

Stílustipp: Ilyen őszi kabát illik hozzád az alakod szerint
2016. szeptember 23.

Segítünk megtalálni neked a szezon legtökéletesebb darabját, csak az a kérdés, hogy melyik típusba tartozol!

Alma

A szűkített derekú, ballonkabát típusú kabátok állnak jól neked. Válassz ezekből bátran egyenes vonalú és lefelé bővülő darabokat is nyugodtan. Kerüld azonban a rövid derékig érő, vagy magasan gombolódó zakókat és kiskabátokat, mert ezek erősíteni fognak. A legjobb a fenékig vagy még kicsit lejjebb érő hossz számodra. Zakók és blézerek esetében pedig sose a hasad mérete legyen a mérvadó, nem kell mindenáron begombolni a kabátokat, a lényeg, hogy a derekadon és a válladon szépen álljon.

Klasszikus ballonkabát, H&M, 14 990 Ft
Klasszikus ballonkabát, H&M, 14 990 Ft

Oszlop

Alakod igényli, hogy tested vonalát több helyen is "megtörd" mintás felületekkel, vagy érdekes szabásvonalakkal, így ha valaki, akkor te aztán elengedheted a fantáziádat. Keress nőies darabokat, érdekes szabású, feltűnő színű, anyagú kabátokat. Jöhetnek a nagy zsebek, érdekes cipzármegoldások, vagy szokatlan gombok.

Méregzöld műszörme kabát, Zara, 25 995 Ft

Méregzöld műszörme kabát, Zara, 25 995 Ft

Körte

Mivel a feladat a felsőtested hangsúlyozása, így ajánlott számodra a réteges öltözködés, amihez kötelező egy-egy feltűnő kiskabát. Amire figyelned kell, az a hossz. Kerüld a csípőig érő darabokat, ám jól állnak neked a környakú dzsekik, az élénk árnylatú gallérok, a hangsúlyos ujjak, a válltöméses darabok. Valamint keresd a derékban szűkített, vagy övvel ellátott blézereket, amik kiemelik vékony derekadat és sose felejts el viselni a nyakadban egy színes sálat.

Burgundi velúr dzseki, Mango, 23 995 Ft
Burgundi velúr dzseki, Mango, 23 995 Ft

Homokóra

Kifejezetten előnyösek számodra a derékhangsúlyos darabok, hisz így a derekadra terelődik a figyelm. Ez alatt értendőek a rövidebb szabású kiskabátok, és a nőiesebb fazonú, övvel ellátott trench coatok. Érdemes játszanod a zsebekkel és gombokkal is, előnyösek számodra például a klasszikus kétgombos zakók és a mellények.

Szűkített fazonú kabát arany szegéllyel, Zara, 22 995 Ft
Szűkített fazonú kabát arany szegéllyel, Zara, 22 995 Ft
Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen meg is osztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

Napi horoszkóp május 22.: a Mérlegek a céljaikért küzdenek, a Bakok bátran fel merik vállalni a véleményüket

A hét első napján se feledkezz meg a napi horoszkópról, mert ismét izgalmas dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

Előfizetés