Sophie Turner őszintén mesélt a Trónok harca forgatásán szerzett traumáiról

Sophie Turner őszintén mesélt a Trónok harca forgatásán szerzett traumáiról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Sophie Turner a mai napig azon dolgozik, hogy túllendüljön az őt ért megrázkódtatásokon.

Sophie Turnert kétségtelenül a Trónok harca indította el a vágyott siker felé, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez a rajongók által imádott karakter, komoly lelki törést jelentett a színésznő életében.

Sophie Turner mindössze 15 éves volt, amikor megannyi jelentkező közül őt választották Sansa Stark szerepére. A nézők a sorozat nyolc évada alatt végigkövethették azt, hogy Deres fiatal és kedves úrnője, miként válik Észak sokat látott, megedzett királynőjévé. A szériában végbemenő átalakulás pedig Sophie személyiségére is nagy hatást gyakorolt.

A Trónok harca témája annyira nehéz volt számomra, hogy kénytelen voltam kifejleszteni egyfajta megküzdési stratégiát, hogy a lehető legjobban képes legyek felszabadulni két jelenet között, anélkül hogy traumatizálódnék.

- mesélt egy interjúban essica Chastain színésznőnek.

Sophie még bőven kiskorú volt, amikor a Jack Gleeson játszotta Joffrey, verte és kínozta őt. Majd mindössze 19 évesen, az Iwan Rheon által megtestesített pszichopata Ramsay Bolton felesége lett, aki az egyik jelenetben megerőszakolta őt. A brit színész egyébként később karrierje "legrosszabb napja"-ként írta le az aznapi forgatást, hiszen neki is nagyon nehéz volt élethűen eljátszania ezt a mai napig is vitatott történetszálat, ami miatt a széria készítőit is megannyi negatív kritika érte.

Biztos vagyok benne, hogy egy visszatérő trauma tüneteit mutatom. Annyi idősen, nem hiszem, hogy sok mindent feltudtam fogni a jelenet nagy részéből. Az első pár évben anyukám is elkísért a forgatásokra és nagyon sok mindenben segített, miközben nasikkal tömött.

- mondta a színésznő.

Sophie arra is kitért, hogy 2019-ben az X-Men: Sötét Főnix készültekor már megannyi tapasztalattal a háta mögött, tudatosabban állt a szerepéhez és nagyon sokat számított neki az, hogy Jessica Chastain is segített neki abban, hogy a film témáját kicsit lazábban kezeljék. Sokszor például úgy próbáltak meg kizökkenni a szerepükből, hogy két jelenet között énekeltek és táncoltak.

A most 26 éves színésznő, 2019-ben ment hozzá Joe Jonas énekeshez, első gyermekük Willa 2020-ban született, rövidesen pedig a kistesó is megérkezik. A múltban átélt traumákat bár már nem tudja örökre kitörölni az emlékezetéből, de mindent megtesz annak érdekében, hogy mentálisan helyre jöjjön. Mi pedig reméljük, hogy idővel sikerül majd túllendülnie a Trónok harca által belé ültetett sokktól és egy szép napon már csak egy egyszerű távoli emlékként él majd benne az a sok-sok jelenet, ami egykoron ennyire felborította a lelki egyensúlyát.


És ezt láttad már?

Galéria / 27 kép

Akkor és most: Sophie Turner stílusnapló

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!