Soha nem látott fotó került elő az egyetemista Katalinról

Soha nem látott fotó került elő az egyetemista Katalinról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy régi emlék került elő a brit királyi család fotósának gyűjteményéből!

Katalin hercegnéről szinte naponta kerülnek fel újabb képek. Kifinomult stílusát például senkinek se kell bemutatni, a hivatalos megjelenésekre szánt hibátlan ruhaválasztásainak se szeri, se száma. Az elcsípett szerelmes pillantások és a meghitt, cuki családi emlékek sem sokáig maradnak titokban, éppen ezért különleges az a fotó, amit most hozott nyilvánosságra Arthur Edwards, az uralkodócsalád régi fotósa.

A kép még 2005-ben készült az akkor 23 éves Katalinról Sandringhamben, itt található Erzsébet királynő vidéki kastélya, ahol többek közt a karácsonyt is ünnepelni szokta a királyi család. Akkoriban a most már a cambridge-i hercegné címet viselő Katalin bár kicsit viharos kapcsolat közepette, de körülbelül 3 éve alkotott egy párt Vilmossal, akivel a skóciai St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg.

A Middleton lányt akkor egy egyszerű trapéznadrágban, hegyesorrú magassarkú csizmában, egy khaki dzsekiben és fekete sálban kapta lencsevégre a fotós.

Fogalmam se volt róla, hogy ki ő. Akkoriban sohasem gondoltad volna, hogy ez a fiatal nő, aki átsétált ezeken a kapukon, valamikor majd a leendő királynénk lesz

- nyilatkozta Edwards.

A pletykák szerint, Vilmos barátai sokszor gúnyolódtak Katalinon, aki "csak" egy középosztálybeli lány volt az elit körben, és a herceg sem könnyítette meg a helyzetet, aki a bulik mellett a kisebb flörtöket sem vetette meg. Kapcsolatukat pedig csak tovább nehezítette, hogy Vilmos 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. A szerelmesek végül 2007 áprilisában szakítottak, ám nem bírták sokáig egymás nélkül és pár hónappal később, augusztusban már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többit pedig már történelem!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hat 90-es évekbeli "csúnya" trend, amit Katalin hercegné profiként visel(t)

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!