Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

„Aki fiatal akar maradni, annak korán kell kezdenie!” Az alábbi gondolat jegyében a fantasztikus színésznő, Sienna Miller képviseli majd a Vöslauert, Ausztria legkedveltebb ásványvizét, a következő két évben.


„Életöröm, stílus, egyéniség és öntudat. Ezek a kritériumok szerepeltek az új kampányarcunk kiválasztásánál.”- sorolja lelkesen Birgit Aichinger, a Vöslauer marketingvezetője. „Olyan személyiségeket keresünk, akik természetesek, autentikusak, és meg vagyunk győződve arról, hogy Sienna Miller személyében sok nő magára ismer majd.”
A Vöslauer már korábban is foglalkoztatott prominens személyeket. Az utóbbi két évben Keira Knightley, Sienna Miller egyik legjobb barátnője volt a Vöslauer arca. Olyan hírességeket követett ebben a szerepben, mint Claudia Schiffer, Franzi van Almsick, Cindy Crawford, Anna Netrebko, Agyness Deyn és Nora von Waldstätten. A Vöslauert eddig mindig olyan erőt sugárzó nők képviselték, akiknek az életstílusa természetes és könnyed. Alfred Hudler, a Vöslauer elnöke jelen volt a forgatáson és személyesen megismerkedett az új Vöslauer-hölggyel.„Sienna Miller professzionális, barátságos, természetes és kellemes személyiség. Azokat az értékeket testesíti meg, amelyek számunkra is fontosak, önmagát adja és nem csak egy szerepet formál meg.”- nyilatkozta Alfred Hudler.

Kép

Sienna modellkarrierje után, 2001-ben debütált a mozivásznon,. Dolgozott Jude Law-val volt, Daniel Craiggel és Heath Ledgerrel is. Jól átgondoltan választja ki a szerepeit, elmondása szerint a drámai életrajzi filmeket kedveli igazán. Jelenleg Bradley Cooperrel látható a mozikban az „Amerikai mesterlövész” című filmben. 2015/16-ban Sienna Miller összesen 8 filmmel jelentkezik.
Voslauer TV Commercial 2015 Campaign featuring Sienna Miller filmed at the National Theatre, Southbank, London. Photos by Chris Lopez
Voslauer TV Commercial 2015 Campaign featuring Sienna Miller filmed at the National Theatre, Southbank, London. Photos by Chris Lopez

Az új kampány kivitelezését a Demner, Merlick & Bergmann jegyzi. Rendezőnek Jan Wentzet, a híres TV reklámfilm-rendezőt kérték fel, Millert pedig a holland fényképésznő Annemarieke van Drimmelen fotózta. A kampány nagyméretű hirdetési felületeken és online is látható lesz. A reklámfilm április végétől lesz látható az osztrák televízióban, nemzetközi szinten pedig online felületeken. A filmben Sienna Miller ismerősei körében mutatkozik, akik szépségtrükkökről beszélgetnek. De, hogy mi Sienna szépségreceptje? Hamar kiderül: természetesen a Vöslauer ásványvíz!




A Vöslauer ásványvíz Bad Vöslauban ered, több mint 660 méter mélyről az alsó-ausztriai termálvíz régióból, mely Európában az egyik legmélyebb forrás. 15.000 év alatt mindenféle környezetkárosító hatástól védve értékes nyomelemekkel gazdagodott a forrásvíz, melynek különböző változatai közt mindenki megtalálja a kedvencét!
Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.