Megjelent az InStyle novemberi száma

Megjelent az InStyle novemberi száma
2017. október 12.

Nézz bele!

Veiszer Alinda Kovalcsik Ildikóval, azaz Liluval készített egy meglepően őszinte interjút, melyből megtudhatjuk, miért érzi magát berepülőpilótának Lilu. Az interjút Papp Évi és Schneider Zoltán csodálatos fotósorozata teszi teljessé.

Kép

E havi számunk az anti-aging témát járja körbe: újdonságokat ajánlunk, legyen szó krémekről, parfümökről vagy az ország legjobb szalonjairól. Lily Aldridge szupermodell pedig elárulja, mitől ilyen szép.

Kép

S bár itt az ősz, mi nem burkolózunk a megszokott bordó-arany-sötétzöld színekbe, hanem megmutatjuk, hogy a hűvösebb hónapokban még jobban lehet viselni a színeket, legyen szó sárgáról, kékről vagy épp pirosról.

Kép

Julianne Moore tényleg ezerarcú szépség, ahogy azt Anthony Maule sztárfotós képei is mutatják. Ráadásul az InStyle-nak exkluzív interjút is adott egy egészen meglepő helyszínen: a háza mögötti tavon, SUP-ozás közben.

Kép

Életstílus rovatunkban ismét (még) kevésbé ismert honfitársakat mutatunk be, akik nagyon sikeresek és úttörők saját területükön. Jó rájuk nézni, megismerni személyes világukat.

Kép

Ui.: És persze idén is megtalálható az összes JOY-Napok kupon magazinunkban, ráadásul egy jól átlátható, különálló kis füzetben.

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!